Обраниця Шовковського болгаркою проторувала собі дорогу до квартири, за яку судиться

Обраниця Шовковського болгаркою проторувала собі дорогу до квартири, за яку судиться

Фото: facebook.com/profile.php?id=100001122824704

Марина Кутепова стверджує, що має всі права жити у оспорюваному житлі.

Вже офіційно колишнє подружжя Кутепова-Євланчик досі не можуть вирішити майнові питання: наразі об'єктом оспорювання є столична квартира.

У коментарі ТСН.ua дівчина Олександра Шовковського повідомила, що їх із бізнесменом остаточно розлучили рішенням суду.

За словами Марини, вона приїхала до квартири, де офіційно прописана і жила з 2006-го року, і побачила там сліди втручання.

Представник Євланчика під стінами житла розповів ТСН, що бізнесмен наразі за кордоном.

Марина Кутепова з дітьми

"Там перебувають невстановлені особи з Кутеповою Мариною Сергіївною. Як видно, тут є ланцюг та замки, вони не дають доступу до квартири. Зараз там перебувають два слідчих. Власник квартири, малолітній Нікіта Сергійович Євланчик, зараз перебуває на навчанні у Великій Британії зараз, а його батько – в робочому візиті за кордоном", - повідомив Сергій Осадчук.

За словами юриста, останнім часом ніхто у цій квартирі не проживав, вона була закритою. Марина ж стверджує, що має повне право перебувати у житлі, оскільки там прописана.

"Зараз Євланчик відрізав світло в цій квартирі, поки я тут. Напевно, він може виключити і воду, я не знаю. Про моє законне право на проживання тут представникам Євланчика говорить і поліція. Я маю офіційну прописку в паспорті, саме в цій квартирі. Я маю відео, як ми сюди заходили, також поліція фіксувала факт того, що двері були приварені. Я відкрила двері своїми ключами, вони не відкрилися. Замки відкрилися, а самі двері – ні. Нам довелося відкрити двері силою. Коли ми це зробили, побачили, що зсередини двері приварені. Я написала заяву про зникнення своїх речей на значну суму, а також про те, що незаконно до квартири проникнув, чоловік, який представився представником Євланчика і навіть після прохання поліції він відмовився виходити з квартири", - поділилася із нашим сайтом Марина.

Сергій Євланчик наразі не виходить на зв'язок із колишньою дружиною.

Сергій Євланчик та Марина Кутепова

Представник бізнесмена зазначив, що питання, кому ж жити у квартирі наразі вирішується у судовому порядку.

"У Печерському суді йде судова справа відносно цієї квартири між мамою та батьком власника стосовно місця проживання цих осіб. Ми зламали замок і лише завдяки цьому змогли туди потрапити. Зараз, як чутно, ведуться якісь роботи там", - зауважив він.

Очевидець події, інший адвокат Сергія Євланчика, розповів кореспонденту ТСН, що відбувалося у помешканні на момент його перебування там.

"У квартирі наразі перебувають якісь люди, котрих я раніше не бачив та громадянка Кутепова, яка збирає якісь речі. По всій квартирі стоять пакети, повний хаос. Невідомі люди зрізали двері та намагаються встановити якісь нові двері. У них із собою є зварний апарат, болгарка. На сьогодні відбувся захват жилого приміщення малолітнього сина Євланчика. Рішення суду стосовно заселення Кутепової на сьогодні немає. Ані рішення суду, а ні виконавчого розпорядження мені не представили", - підсумував юрист у телефонній розмові.

Нагадаємо, суперечки колишнього подружжя Кутепова-Євланчик стосовно дітей та майна тривають вже більше року.

Кореспондент ТСН, Вікторія Дмитренко

Квартирний скандал обраниці Шовковського із екс-чоловіком набирає обертів

Квартирний скандал обраниці Шовковського із екс-чоловіком набирає обертів

Повʼязані теми:

Наступна публікація