Порноакторці Wiska світить 7 років за ґратами і статус "першої в Європі засудженої порнозірки" - ЗМІ

Порноакторці Wiska світить 7 років за ґратами і статус "першої в Європі засудженої порнозірки" - ЗМІ

Українська держава хоче влаштувати показовий процес над жінкою / Фото: ntv.ru

Останньою надією для жінки є Конституційний суд Чехії.

Українська порноактриса і мати трьох дітей Анастасія Хаген, відома за псевдонімом Wiska, може бути депортована з Чехії в Україну.

Як пише Ліга, посилаючись на німецьку газету Die Welt, 27-річну жінку, яка встигла за п'ять років знятися в більш ніж 40 фільмах для дорослих і яка витрачала гонорари на утримання дітей, на батьківщині вже чекає постанова про арешт за розповсюдження порнографії.

"Згідно з новим, не зовсім чітко сформульованим законом, розповсюдження подібних матеріалів в Україні визнано незаконним", - пояснює видання. 

При тому, що сама "Анастасія фільми зі своєю участю ніколи не поширювала і будь-яких прав на них не має". "Я була просто актрисою", - говорить порнозірка.

Останньою надією для жінки, яка "першою у всій Європі може опинитися за ґратами за участь в порнофільмах", є Конституційний суд Чехії.

Туди вона подала на перегляд свою справу. Проте попередні спроби отримати притулок в Чехії обернулися провалом.

"МВС Чехії не знайшло ні гуманітарних, ні політичних мотивів для надання притулку Анастасії Хаген", - зазначає газета.

Адвокат українки заявила, що "українська держава хоче влаштувати над її підзахисною показовий процес" і тому шанси Хаген залишитися на волі невеликі.

Анастасії у разі повернення в Україну загрожує від 3 до 7 років.

Жінка народилася в Гомелі, Білорусь, майже все свідоме життя провела у Феодосії. Порноактрисою стала, будучи заміжньою. У 2010-му році виїхала з двома дітьми в Чехію.

Повʼязані теми:

Наступна публікація