Реакція зірок на теракт у Ніцці: Занадто багато жорстокості

Реакція зірок на теракт у Ніцці: Занадто багато жорстокості

Трагічна подія у французькому місті не лишила байдужими знаменитостей.

Масштабний теракт у французькому місті Ніцца, який стався просто під час святкування Дня взяття Бастилії, приголомшив увесь світ.

Тисячі людей пишуть слова підтримки та співчуття родинам постраждалих. Не лишилися осторонь трагедії і представники шоу-бізнесу. Зокрема, свої співчуття висловили Ріанна, Майлі Сайрус, Кріс Дженнер, Блейк Шелтон, Хіларі Дафф.

Ріанна

"Через трагічні події, які сталися в Ніцці, мій концерт, запланований на 15 липня в Сіднеї, скасований. Мої молитви із загиблими і їхніми сім'ями"

Майлі Сайрус:

"Спрямовую свою любов Ніцці і особливо тим, хто сьогодні там втратив своїх коханих. Ми повинні боротися за мир без цього безглуздого насильства".

Емі Шумер:

"Досить!".

Дональд Трамп:

"Мої молитви і співчуття з жертвами трагедії і їхніми сім'ями. Ми повністю підтримуємо вас!".

Кріс Дженнер:

"Наші молитви з вами. Ми повинні продовжувати боротися за любов перед лицем ненависті".

Блейк Шелтон:

"Я в шоці від новин з Ніцци. Ця "нова норма" є неприйнятною. Настав час важких рішень".

Хіларі Дафф:

"Я вражена тим, як люди можуть знущатися над іншими людьми. Мені страшно через те, що відбувається у Франції (та й у всьому світі). Занадто багато жорстокості."

Хлое Кардашян:

"Ще один сумний пост. Бог чує наші молитви. Молимося за Ніццу! Молимося за людство. Молимося за мир!"

Зауважимо, що українські й російські зірки також переживають через трагічні події в Ніцці. На своїх сторінках у соцмережах вони також висловили підтримку сім'ям постраждалих в Ніцці.

Ольга Фреймут:

"Дуже болючий ранок"

Анна Сєдокова:

"Сумуємо... Стільки ненависті в житті. Давайте спробуємо більше любити і розуміти"

Санта Дімопулос:

"Не можу спати. Я була так близько до цього жаху. Так багато людей померло, так багато дітей. Світ має бути безпечним місцем, а не пеклом на землі. Політика, гроші і релігія не варті навіть одного життя дитини"

Нагадаємо, вночі у четвер, 14 липня, у французькому місті Ніцца стався великий теракт, жертвами якого стали понад 70 людей, ще близько 100 постраждали. На Англійській набережній в натовп, який відзначав День взяття Бастилії, на великій швидкості врізалася вантажівка. Після цього, за повідомленнями ЗМІ, з автомобіля вискочили декілька зловмисників, які відкрили стрілянину з автоматичної зброї.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Життя зірок
Наступна публікація