25-річний гравець "Шахтаря" завершив кар'єру і подався у футбольні агенти

25-річний гравець "Шахтаря" завершив кар'єру і подався у футбольні агенти

25-річний гравець "Шахтаря" завершив кар'єру і подався у футбольні агенти

Фото: ФК Шахтар

Агент Вадим Шаблій повідомив про поповнення рядів своєї компанії.

Один із перспективних футболістів "Шахтаря" Віталій Віценець прийняв рішення про завершення ігрової кар'єри.

Як повідомив футбольний агент Вадим Шаблій, він вимушений піти на такий крок через травми.

"Віталій Віценець поповнив штат наших співробітників. Ми 4 роки працювали разом з Віценцем-футболістом. І вважаємо, що його життєвий інтелект, людські якості, досвід і розуміння сприйняття як позитивних, так і негативних моментів у футбольному житті, стануть найважливішими складовими успіху в майбутній кар'єрі футбольного агента", - повідомив Шаблій.

Віценець в 19 років дебютував у складі першої команди "Шахтаря", пограв за збірні різних вікових груп.

У 2009 році у складі збірної України U19 став чемпіоном Європи. Хоча тоді зіграв лише один матч (проти Словенії), в якому отримав травму.

Нагадаємо, у грудні 2015 року Віценець розповів, що йому зробили надскладну операцію - вирізали весь латеральний меніск.

 

Виталий Виценец еще несколько лет назад считался одним из самых талантливых футболистов Украины. Он поиграл в сборных Украины разных возрастных групп, в 19 лет дебютировал в составе первой команды "Шахтера", наслаждавшегося в тот момент триумфом в Кубке УЕФА. Но футбольная судьба оказалась довольно жесткой к талантливейшему парню. Из-за травмы Виталик вынужден завершить карьеру. Карьеру футболиста, но не карьеру в футболе. Компания ProStar рада сообщить: Виталий Виценец пополнил штат наших сотрудников. Мы 4 года работали вместе с Виценцом-футболистом. И считаем, что его жизненный интеллект, человеческие качества, опыт и понимание восприятия как положительных, так и отрицательных моментов в футбольной жизни, станут важнейшими составляющими успеха в будущей карьере футбольного агента. Точнее, по-современному, посредника

Фото опубликовано Shablii Vadim (@shablii_vadim)Июл 17 2016 в 6:17 PDT

Футболіст Віценець на два роки вибув із футболу через лікарську недбалість

Футболіст Віценець на два роки вибув із футболу через лікарську недбалість

Повʼязані теми:

Наступна публікація