adidas показав офіційний м'яч плей-оф Євро-2016

adidas показав офіційний м'яч плей-оф Євро-2016

Фото: adidas.com

Дизайн м'яча відображає непередбачуваність заключних матчів турніру.

Офіційний партнер Євро-2016 у Франції adidas показав Fracas - м'яч плей-оф турніру.

Саме ним гратимуть у заключних матчах та у фіналі 10 липня.

"Fracas" перекладається як "Гуркіт". Назва м'яча символізує загострення пристрастей під час матчів плей-оф і невизначеність, пов'язану з їхніми результатами.

Непередбачуваність матчів також відображають динамічні червоно-чорні елементи Fracas.

Фото: adidas.com

Говорячи про новий м'яч, Сем Хенді, віце-президент adidas з дизайну, зазначив: "Ми розробляли Fracas, прагнучи відобразити в його сміливому дизайні яскраві емоції, які дарує людям фінальна стадія турніру. Beau Jeu - символ тактики в футболі, всіх тих навичок, які знадобилися гравцям для виходу в плей-оф. У Fracas більш сміливий дизайн, що відсилає до гулу трибун і хвилювання, пов'язаного з головним питанням - хто ж стане переможцем?".

adidas розробляв конструкцію Fracas і Beau Jeu протягом 18 місяців, взявши за основу найкращі елементи офіційного м'яча чемпіонату світу з футболу 2014 року - Brazuca, в тому числі інноваційну систему симетричних панелей.

Обидва м'ячі, яким належить визначити переможців Євро-2016, мають вдосконалену структуру поверхні, що забезпечує поліпшене зчеплення і видимість. У період розробки Fracas і Beau Jeu пройшли безліч індивідуальних тестів з такими всесвітньо відомими гравцями, як Гарет Бейл і Ікер Касільяс.

Нагадаємо, матчі плей-оф розпочнуться 25 червня. Збірна України достроково вилетіла з Євро-2016.

Повʼязані теми:

Наступна публікація