Агент Коноплянки: кінцева мета Жені - "Барселона"

Агент Коноплянки: кінцева мета Жені - "Барселона"

Коноплянка хоче прокласти шлях до "Барселони". / Фото: Твіттер ФК Севілья

Щоб стати повноцінним гравцем "Севільї", Женя повинен владнати останні питання з "Дніпром".

Український атакуючий півзахисник Євген Коноплянка, який підписав контракт з іспанською "Севільєю", поки не може бути представлений клубом.

Про це розповів агент Жені - його батько Олег Коноплянка.

Клуб дав футболісту час до 10 липня, аби все владнати з дніпропетровським "Дніпром", гравцем якого Коноплянка вважається до 31 липня.

Крім того, він повідав, де його син і підопічний хоче грати.

"Головне зараз - отримати папір від "Дніпра", що у них немає претензій на цей місяць, що залишився. Сподіваємося, що клуб не буде з цим затягувати. Тоді можна буде і проводити презентацію, і ігровий номер отримувати, і тренуватися з командою.

Адже вже 11 серпня - матч за Суперкубок УЄФА з "Барселоною". Зараз, по суті, залишилося одне питання: коли Женя зможе почати своє життя в "Севільї" - зараз або з 1 серпня.

До речі, коли поверталися в Україну, багато веселого про контракт прочитали. Що "Севілья" вже і будинок за мільйон євро виділила, і зарплату в 4,5 мільйона євро. Це просто смішно. Щодо клаусули в 35 мільйонів євро, про яку всі пишуть, то і це неправильна цифра", - цитують Олега Коноплянку "Вести".

За словами агента, були й інші пропозиції, в тому числі і від "Атлетіко", однак Євген обирав команду за стилем гри, а не за зарплатою.

Коноплянка в "Севільї" / Фото: Твіттер ФК Севілья
"Та й і в Мадриді вони все ніяк самі між собою домовитися не могли. "Севілья" ж далеко не найбагатший клуб, не секрет, що і зарплати там невеликі. Але це команда з традиціями, і там менеджери вміють працювати над перепродажем футболістів. З цього вони і живуть.

У Жені ж кінцева мета - "Барселона". Але поки про це говорити рано, на першому плані зараз "Севілья".

Перші враження від команди позитивні, так і по місту просто пройтися було приємно, Женя ще й матчу не зіграв, а вболівальники вже його впізнають, просять сфотографуватися. Можна тільки уявити, яка буде атмосфера на стадіоні", - додав агент.

Повʼязані теми:

Наступна публікація