Актор з "Гри престолів" погрожує розібратися з Роналду

Актор з "Гри престолів" погрожує розібратися з Роналду

Фото: Reuters

27-річний силач зіграв Григора Клигана в четвертому сезоні серіалу "Гра престолів".

Ісландський актор, пауерліфтер Хафтор Бьернссон пригрозив розправитися з нападником мадридського "Реала" і збірної Португалії Кріштіаном Роналду.

"Мене звуть Хафтор Бьернссон. Я — Гора з "Гри престолів". У мене є повідомлення до Кріштіану Роналду. Я знаю, ти будеш грати проти Ісландії в першому матчі. Якщо ти посмієш забити моїй команді, то я знайду тебе і розіб'ю тобі голову, як зробив це з Оберином Мартеллом (персонажем серіалу - ред)", — заявив він у відеоролику.

Хафтор Бьернссон — володар призових місць у змаганнях за звання "найсильніша людина планети". 27-річний силач зіграв Григора Клигана в четвертому сезоні серіалу "Гра престолів".

Кріштіану Роналду — триразовий володар призу найкращий футболіст світу "Золотий м'яч ФІФА" (2008, 2013, 2014). Його збірна Португалії зіграє на груповій стадії майбутнього чемпіонату Європи з командами Ісландії (14 червня), Австрії (18 червня) та Угорщини (22 червня).

Чемпіонат Європи відбудеться у 10 містах Франції з 10 червня по 10 липня.

Нагадаємо, що раніше іспанські ЗМІ знайшли сексапільну брюнетку, яка спокушала Роналду на яхті. Роналду застукали на відпочинку біля Ібіци з дівчатами за 5 днів до старту Євро-2016.

Повʼязані теми:

Наступна публікація