Алієв матюкав журналістку на очах у Шевченка

Алієв матюкав журналістку на очах у Шевченка

Алієв матюкає журналістку. Біля сітки стоять Гармаш і Коваль. Шева не потрапив до кадру / Фото: youtube

Микола Васильків розповів про подробиці інциденту між журналісткою та Алієвим, що мав місце на базі "Динамо" у Конча-Заспі.

Микола Васильків, автор телевізійної програми "Інший футбол", журналістку якої обматюкав півзахисник "Динамо" Олександр Алієв, розповів про подробиці інциденту, що мав місце на базі "Динамо" у Конча-Заспі.

"У справі Алієва доповідаю. Цей інцидент стався на базі в Конча-Заспі, коли Алієв, допивши чай, кинув пластиковий стакан на тренувальне поле прямо під ноги.

Алієв вибачився перед журналісткою

Поруч стояли Шева, Гармаш, Коваль. Ахава (журналістка Анна Тесленко, - ред.) зробила Алієву зауваження, що не можна "свинячити" практично у себе вдома, а він різко відповів, що "Якщо тобі потрібно - нахилилася і прибрала". Ахава зазначила, що це його база і йому там тренуватися, а він почав її матюкати і посилати. Хто тут і в якому світлі виступив - вирішуйте самі", - зазначив Васильків.

Прокоментувала інцидент і сама журналістка.

"Я хочу зауважити, що ми жодного разу жодного футболіста не образили і не принизили в нашій програмі. Та в нас є гострі теми, алкоголю, паління.. але ми їм в рот не заливаємо і палити не вчили. Їм би було легше жити, якби їх за будь-який результат тільки по голівці гладили. Якщо хочеш кататися, люби й саночки возити. А рівень нашого футболу і виховання гравців поки залишає бажати кращого... на жаль", - написала Анна Тесленко на своїй сторінці у ВКонтакте.

Увага! Відео містить ненормативну лексику

Читайте також:

У Києві виявлено обгорілий Maserati Мілевського

Італійці хочуть купити лідера "Динамо" за 10 мільйонів євро

Алієв жорстко обматюкав журналістку (відео)

Гусєв виграв у Селезньова 3000 доларів у карти

Повʼязані теми:

Наступна публікація