Алієв вважає Хачеріді "дятлом"

Алієв вважає Хачеріді "дятлом"

Фото: dynamo.kiev.ua

Олександр Алієв заявив, що Євгену Хачеріді марно щось говорити, бо він не розуміє, що постійно сперечатися з арбітрами – це неправильно.

Алієв вважає, що Хачеріді вирішив, що досяг усього в "Динамо" / Фото: fcdynamo.kiev.ua
Півзахисник київського "Динамо" Олександр Алієв прокоментував неспортивну поведінку Євгена Хачеріді, через яку він отримав червону картку у матчі проти ізраїльського "Маккабі" в рамках 6-го туру групового етапу Ліги Європи.

"ДИНАМО" ГАНЕБНО ВИЛЕТІЛО З ЛІГИ ЄВРОПИ

"Нам завадили два вилученняння в матчі. Алмейді воно було по заслугах. А ось Хачеріді... Вибачте, але цьому "дятлу" вже марно щось говорити.

Весь час біжить до суддів щось доводити, це неправильно. Ми йому постійно говоримо, але він не розуміє. Думає, якщо він у "Динамо" грає, виходить, вже всього досяг", - заявив Алієв.

Зазначимо, що, в свою чергу, президент київського клубу Ігор Суркіс сказав, що не розуміє, чи взагалі є голова на плечах у Євгена. При цьому пообіцяв "оштрафувати його на кругленьку суму".

"Я сказав Хачеріді, що оштрафую його за цю картку. Напевно він не розуміє, в якій команді грає. За всі ці його штрафи можна вже було купити ще одного центрального захисника. Не розумію, чи є у нього голова.

З ним в роздягальні Шовковський говорив. Але таке відчуття, що зі стінкою розмовляєш. Ніби й гравець нормальний. Суддя хотів супернику дати червону, а він прибіг на розбірки, і в підсумку його вигнали", - розповів Суркіс.

Читайте також:

Суркіс: поки рано говорити, з ким ми будемо прощатися

Алієв: в Україні пробачають халтуру, а в Європі – ні

Сьомін: нестриманість гравців зіграла злий жарт з "Динамо"

Тренер "Маккабі" розчарований нічиєю з "Динамо"

"Динамо" ганебно вилетіло з Ліги Європи

Заяєв: Хачеріді не відповідає рівню київського "Динамо"

Повʼязані теми:

Наступна публікація