Алієв заявив, що підтримує Селезньова і порадив Сабо йти в АТО

Алієв заявив, що підтримує Селезньова і порадив Сабо йти в АТО

Алієв вважає, що у Сабо старечий маразм. / Фото: sport-xl

Екс-футболіст збірної України та "Динамо" нагадав про себе.

Колишній футболіст київського "Динамо" та національної збірної України Олександр Алієв став на захист екс-гравця "Дніпра" Євгена Селезньов, який перейшов до російського клубу "Кубань".

"Звичайно, підтримую вибір Селезньова на користь "Кубані". Не розумію, що в цьому такого. Критикує його тільки один "діяч", це Йожеф Сабо. Правильно Женя йому відповів: якщо можеш, допоможи сім'ї матеріально. Якщо Сабо такий патріот, нехай в АТО йде і воює, а не сидить і розповідає. У нього старечий маразм вже, і не варто його слухати і брати в нього інтерв'ю. Я підтримую Женю повністю. 

Він міг і в Європу поїхати. Але попереду чемпіонат Європи. Він хоче бути у формі і грати, щоб у Михайла Фоменка не було сумнівів, чи варто запрошувати до збірної. Кар'єра футболіста не така довга, тому Женя думав про свою сім'ю і про майбутнє Євро", - розповів 31-річний Алієв.

Зазначимо, що Сабо раніше закликав вітчизняних футболістів не їхати грати до ворога і висловив думку, що Селезньов міг би знайти і іншу команду, окрім "Кубані".

Нагадаємо, раніше рішення Селезньова підтримав віце-президент "Говерли" Олександр Шуфрич.

Повʼязані теми:

Наступна публікація