Алієву пояснять, що журналістів матюкати не можна

Алієву пояснять, що журналістів матюкати не можна

Фото: youtube

Ігор Суркіс заявив, що не розуміє такої поведінки півзахисника "Динамо" і йому обов'язково пояснять, що лаяти журналістів не можна.

Ігор Суркіс / Фото: DynamoMania.com
Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розкритикував півзахисника динамівців Олександра Алієва, який матюкав журналістку програми "Інший футбол".

"Таким як Алієв пояснять, що журналістів лаяти не можна, особливо матюкати. Це надзвичайний випадок! Я цього не розумію!", - заявив Суркіс.

За словами Ігоря Михайловича, якщо він оштрафує Алієва – це нічого не дасть.

"Оштрафувати? Це теж нічого не дасть. Ні я, ні Юрій Палич не вихователі - для цього є батьки. Це вони повинні пояснювати людині, що журналісти виконують свою роботу, це їхня професія. Перед журналісткою ICTV я вже вибачився, перепрошую ще раз, що я можу ще зробити? Якщо культура поведінки, виховання і бойовий дух будуть в команді такими, як були при Михайличенку, це дасть позитивний результат", - вважає Суркіс.

Нагадаємо, що на базі "Динамо" у Конча-Заспі Алієв, спостерігаючи за тренувальним процесом, пив чай і кинув пластиковий стакан на газон, не скориставшись сміттєвою урною. Журналістка зробила футболісту відповідне зауваження, Олександр, в свою чергу, жорстко обматюкав журналістку.

Згодом хавбек вибачився за свою необдуману поведінку: "Просто є журналісти, які можуть своєю поведінкою вивести з рівноваги. Так сталося і тоді. Я розумію, що винен, що не мав права так говорити з журналісткою, якою б вона не була. Тому хочу принести свої вибачення", - сказав Алієв.

Водночас, воротар киян Олександр Шовковський дав свою оцінку неприємному епізоду, відзначивши, що цю журналісту на базі "Динамо" більше не побачать.

"Я не схвалюю вчинок Алієва, але ця журналістка - остання людина, яка повина говорити про моральність. Побут це побут, а гра це гра. Ми не те що посміялися, але посміхнулися з цього приводу. На базі ми її більше не побачимо", - заявив Шовковський.

Читайте також:

Алієв вибачився перед журналісткою, яку обматюкав

Алієв жорстко обматюкав журналістку (відео)

Алієв матюкав журналістку на очах у Шевченка

Повʼязані теми:

Наступна публікація