Анастейша у Львові заспівала "Несе Галя воду"

Співачка зізналася, що давно стежить за розвитком України, і готова поцілувати землю, на яку прибула.

Головна зірка майбутньої церемонії відкриття нового футбольного стадіону у Львові американська співачка Анастейша до урочистостей підготувала оригінальну програму. Більшу її частину складуть відомі пісні співачки, але будуть включені й нові композиції.

Крім того, Анастейша підготувала сюрприз - рімейк на дуже відому пісню, назва якої тримається в таємниці. Про це вона розповіла на прес-конференції в Києві.

Співачка зазначила, що дуже рада стати частиною української підготовки до Євро-2012, і відразу після того, як погодилася заспівати у Львові, повідомила про це у соціальній мережі Twitter.

"Я кілька років стежу за Україною. Бачу, як країна росте, розвивається. Я розумію, наскільки проведення чемпіонату важливо для України. Мені дуже приємно бути частиною чудового шоу відкриття львівської арени, на якій пройдуть матчі Євро-2012", - підкреслила Анастейша.

УНІКАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ "АРЕНИ ЛЬВІВ"

Відповідаючи на питання журналістів, чи готова вона надіти вишиванку на завтрашньому концерті, Анастейша сказала, що з великою повагою ставиться до національних символів і національної одягу країни.

"Виступаючи на міжнародних фестивалях, з концертами в різних країнах, мені часто на сцену кидають капелюхи з національною символікою, прапори. Я навіть можу одягнути ці речі. Я готова вийти з аеропорту і поцілувати землю, на яку прибула. Я розумію, що це повага до людей, до країни, в яку я приїхала", - зізналася співачка.

Вона також зазначила, що в захваті від мелодики українських пісень та за підтримки конференц-залу заспівала мотив української народної пісні "Несе Галя воду". Анастейша також зазначила, що готова приїхати на матчі Євро-2012 в Україну, а особливо цікаво співачці буде побувати на львівському стадіоні, який вона відкриє.

Читайте також:

Анастейша привезла до Львова охорону з 20 осіб

Браяна Адамса замінили Анастейшею на відкритті арени у Львові

Організатори відкриття "Олімпійського" пошкодували, що запросили Шакіру

День до відкриття "Арени Львів": унікальні особливості стадіону

Повʼязані теми:

Наступна публікація