Англійським футболістам вистригли на потилицях матричні коди (відео)

Англійським футболістам вистригли на потилицях матричні коди (відео)

Фото: sovsport.ru

Футболістам "Бромлі" вистригли QR-коди, щоб приймати футбольні ставки.

Футболісти англійського "Бромлі" вийдуть на поле у новому імідж під час матчу Кубка Англії проти "Лейтоном Орієнт".

Гравцям основного складу вистрижуть на потилицях QR-коди - матричні коди, - які будуть відскановані смартфонами та відправлені на сайт Betfair Mobile, і клієнти біржі ставок отримають можливість робити ставки на матч.

"Усі вболівальники симпатизують аутсайдерам - в цьому вся сіль спорту. Ми хотіли висловити підтримку команді і нам випала прекрасна можливість. Ми хотіли б переконатися, що наша акція не залишиться непоміченою, і ми сподіваємося, що кілька потилиць потраплять у смартфони уболівальників", - розповів Алекс Бейк із Betfair.

За нові стрижки візьметься зірковий стиліст Деніел Джонсон, який працює з Уейном Руні, Ріо Фердінандом, Ешлі Янгом і Джермейном Дефо.

"Я вже звик робити стрижки футболістам. І повірте, мені і раніше доводилося чути дивні прохання, але ця - просто абсолютно особлива. Вистригти QR-коди - це все одно що перевірити мою майстерність. Футболістам було смішно, але я сподіваюся, що під час матчу будуть говорити не тільки про їхні потилиці", - поділився Джонсон.

За словами ж керманича "Бромлі" Марка Голдберга, футболісти були в шоці, коли їх попросили взяти участь у цій акції.

"Але вони розуміють, яке значення вона має для клубу, і з задоволенням погодилися на неї в найважливішому матчі сезону", - відзначив Голдберг.

Читайте також:

ФІФА дозволила Англії нанести на футболки траурне зображення

Вболівальники-екстремали: чеський парашутист і німецький нудист

Футболісти "Роми" показали розважальний номер (відео)

Мессі обзавівся власним логотипом (відео)

Повʼязані теми:

Наступна публікація