Англійський футболіст присвятив гол своєму загиблому малюку (відео)

Футболіст Біллі Шарп через кілька днів після смерті свого сина вийшов на поле і забив гол, присвятивши його малюку.

Форвард англійського "Донкастер Роверс" Біллі Шарп пережив жахливу втрату: через два дні після народження, помер його син Льюї.

У вівторок, 1 листопада, через три дні після смерті немовляти, Шарп віднайшов у собі сили вийти на поле у матчі проти "Міддлсбро". Більше того, він забив гол у поєдинку, який розпочався з хвилини мовчання в пам'ять про малюка.

Цей гол форвард присвятив своєму синові. Він задер за шию футболку, під якою була майка з написом "That's for you, son" ("Це для тебе, сину") і підвів руки до неба.

Відзначимо, що арбітр цього матчу з розумінням поставився до Біллі, і всупереч встановленим правилам, не став карати його жовтою карткою за задерту футболку.

Після гри головний тренер "Донкастер Роверс" Дін Сандерс розповів, що напередодні матчу Біллі зателефонував йому і попросив зіграти, бо хотів забити гол для сина і його сім'ї, і він не зміг відмовити.

"Я знав, що відбувалося протягом усього тижня, і я також знаю, більш тонкі деталі того, що сталося, що ще гірше, ніж ви думаєте", - поділився Сандерс.

Читайте також:

Японець забив один із найкращих голів в історії футболу (відео)

Роналду порадив вболівальникам "Реал Сосьєдад" "тр*хати самих себе"

Футболіст "Зеніту" попався п'яним за кермом після перемоги над "Шахтарем"

Повʼязані теми:

Наступна публікація