Анонс матчів "Динамо", "Ворскли" і "Металіста" у 4 турі Ліги Європи

Анонс матчів "Динамо", "Ворскли" і "Металіста" у 4 турі Ліги Європи

"Динамо" чекає матч у турецькому пеклі / Фото: Євген Малолєтка/ТСН.ua

Для "Ворскли" це буде останній шанс у Лізі Європи, тоді як "Динамо" і "Металіст" вже сьогодні можуть вирішити всі турнірні питання.

У четчер, 3 листопада, троє україньких клубів проведуть матчі четвертого туру Ліги Європи, прямі трансляції яких дивіться на телеканалі "2+2" та на "Проспорті".

ВОРСКЛА Полтава - СТАНДАРД Бельгія. Пряма трансляція о 20:00

Команди перебувають на різних щаблях таблиці групи B - бельгійці лідирують, а українці поки посідають останню сходинку.

Проте полтавці не втрачають надій і вірять у те, що ситуацію ще можна виправити. Про це сказали тренер "Ворскли" Микола Павлов і захисник ворсклян Арменд Даллку, які напередодні відповідального матчу в Полтаві поспілкувалися з журналістами.

Полтавцям доведеться багато атакувати. Оборона ж "Стандарда" вельми міцна - недарма бельгійський клуб залишається єдиним на груповому етапі Ліги Європи, що не пропустив жодного м'яча.

А тренер "Стандарда" Хосе Рига зізнався, що чекає важкої гри в Полтаві. Бельгійці залишилися задоволені прийомом, станом футбольного поля на стадіоні "Ворскла", хоча і поскаржилися на те, що дорога до Полтави видалася складною і довгою. Кадрових проблем у гостей немає - всі гравці в строю і готові до гри, яка може багато в чому прояснити ситуацію в групі В.

БЕШИКТАШ Туреччина - ДИНАМО Київ. Пряма трансляція о 20:00

Після домашньої перемоги над "Бешикташем" київське "Динамо" намагатиметься розвинути свій успіх у повторній зустрічі з "чорними орлами" у Стамбулі.

"Динамо" не програє у Лізі Європи сім матчів поспіль - сподіватимемося, що сьогодні ця приємна серія продовжиться.

А напередодні матчу Юрій Сьомін пообіцяв, що кияни собі настрій у Стамбулі не псуватимуть.

Сьомін розуміє, що незважаючи на останні успіхи в протистояннях із турками, майбутній поєдинок буде вельми складним. Юрій Павлович також переконаний, що п'яти очок перед двома виїзними поєдинками недостатньо для того аби мати привід розслаблятися.

Наразі кияни мають у своєму активі п'ять очок і посідають другу сходинку в квартеті Е, на два пункти відстаючи від "Сток Сіті". "Чорні орли" у свою чергу опустилися на третю сходинку з трьома балами.

МЕТАЛІСТ - МАЛЬМЕ. Пряма трансляція о 22:05

Харківський "Металіст" практично гарантує собі вихід із групи G, якщо вдруге поспіль впорається з "Мальме".

На передматчевій прес-конференції Мирон Маркевич наголосив, що головне для його футболістів - забути результат гри у Мальме.

Бажання суперника узяти реванш, на думку Маркевича, допоможе його команді. Однак самі харків'яни бажають уникнути нервування останніх турів, коли боротьба за дві путівки у плей-офф Ліги Європи може досягти апогею.

До слова, у трьох перших матчах групового турніру Ліги Європи "Металіст" незмінно пропускав м'ячі першим, а потім був змушений відіграватися. Маркевич запевнив, що при підготовці до гри з "Мальме", він зверне найпильнішу увагу своїх підопічних на цей момент.

Головний тренер "Мальме" Річард Норлинг, на відміну від Маркевича, напередодні гри схвильованим і заклопотаним внутрішніми проблемами не виглядав. Судячи з усього, до результату майбутнього матчу він заздалегідь готовий поставитися по-філософськи.

"Якщо ми завтра переможемо, то це стане хорошим досягненням для "Мальме", - зізнався Норлинг.

А от нападник шведів Їлоян Хамад впевнений, що його партнерам під силу вже зараз дати бій такій грізній команді як "Металіст".

Читайте також:

Сьомін чекає важкої гри з "Бешикташем"

Павлов розповів про проблему "Ворскли" перед матчем Ліги Європи

Гармаш розраховує на перемогу "Динамо" у Стамбулі

"Металіст" - "Мальме". Прогнози спеціалістів

Хачеріді: "Динамо" має виходити з групи з максимальною кількістю очок

Прогнози спеціалістів на матч "Бешикташ" – "Динамо"

Маркевич: на "Мальме" потрібно виходити як на останній бій

Ліга Європи. Матч-центр 4-го туру

Повʼязані теми:

Наступна публікація