"Арена Львів" буде готова до матчу Україна - Австрія

"Арена Львів" буде готова до матчу Україна - Австрія

"Арена Львів" / Фото: ukraine2012.gov.ua

Робітники завершують стелити бруківку на західній і південній трибунах, прибирають і фарбують приміщення всередині будови

Працівники новозбудованої "Арени Львів" продовжують готувати стадіон до товариського матчу між збірними України та Австрії. Про це повідомили в Нацагентстві Євро-2012.

Дивіться: У Львові урочисто відкрито "Арену Львів" (фото, відео)

"Дах є змонтований повністю, пандус і головні сходи влаштовані, футбольні ворота до матчу готові, необхідні технологічні приміщення теж", - зазначив Володимир Шадрін, генеральний директор ДП "Західінфрапроект".

Наостанок робітники завершують стелити бруківку на західній і південній трибунах, прибирають і фарбують приміщення всередині будови. А вже напередодні матчу буде нанесено розмітку  футбольного поля.

Зважаючи на інтенсивний графік підготовки до футбольного дійства, доступ до об’єкту для журналістів та міжнародних делегацій довелося призупинити.

Представники засобів масової інформації запрошуються на гру 15 листопада. А після товариської зустрічі Україна - Австрія оглядові екскурсії на євроарені відновляться.

Читайте також:

Поляки порівняли відкриття "Арени Львів" з Олімпіадою

Тренер збірної України назвав "Арену Львів" футбольним театром

Губернатора Львівщини звинуватили у бажанні нагріти руки на відкритті стадіону

У Львові урочисто відкрито "Арену Львів" (фото, відео)

Повʼязані теми:

Наступна публікація