"Арена Львів" служитиме для циркових програм, концертів і показів мод

"Арена Львів" служитиме для циркових програм, концертів і показів мод

"Арена Львів" / Фото: ukraine2012.gov.ua

На "Арені Львів" така чудова акустика, що не соромно запросити будь-яку світову зірку.

Губернатор Львівської області Михайло Цимбалюк розповів, які заходи окрім футбольних матчів проходитимуть на "Арені Львів".

"По-перше, велику арену можна використовувати для циркових програм. Але Львів зробить ставку і на розважальному напрямі, зокрема, масових концертах і фестивалях. Адже на арені така чудова акустика, що не соромно запросити будь-яку світову зірку.

У планах – перенесення різноманітних свят міста – від конкурсу краси, моди, зважаючи на те, що  у місті багато відомих майстрів одягу.

У малих приміщеннях, де є чудова бізнес-атмосфера, передбачена інша програма заходів.

Арена матиме дуже важливу для Львова перевагу – ідеальний під’їзд з об’їзної дороги, а також центральної частини міста.

На додачу є великий паркінг для автобусів і легкових авто, а це чудова логістика для масових заходів. У центрі міста завжди будуть питання щодо проїзду і стоянок.

Щодо футбольної складової, у Львові всі сподіваються, що наші "Карпати" повернуть славу клубу і  гратимуть в єврокубках. Безперечно, на такому стадіоні мають грати "Карпати" - потужна команда з великою історією. Ми не заперечуємо, якщо підключиться і наш другий клуб "Львів", у якого зараз труднощі. Нам вистачить можливостей, щоб там приймати ігри з боку двох команд", - розповів Цимбалюк.

Нагадаємо, що "Арена Львів" була урочисто відкрита 29 жовтня. А 15-го листопада тут відбудеться перший футбольний матч - товариська зустріч між збірними України та Австрії.

Читайте також:

"Арену-Львів" відкрили з поспіхом, бо хотіли влаштувати свято Західній Україні

На відкритті "Арени Львів" освистали ролик з Януковичем (відео)

Оголені FEMEN не пускали VIPів на відкриття "Арени Львів" (відео)

Будівництво "Арени Львів" завершиться до кінця року

Повʼязані теми:

Наступна публікація