Австрійці не вірять, що їхня збірна гідно зіграє у Львові

Австрійці не вірять, що їхня збірна гідно зіграє у Львові

Марсель Коллер / Фото: welt.de

Австрійці вже протягом місяця пророкують своїй збірній поразку від українців.

Новий головний тренер національної збірної Австрії Марсель Коллер заявив, що австрійці вважають, що їхня команда не має жодного шансу на перемогу у матчі зі збірною України.

"Єдине, що я постійно чую протягом останніх чотирьох тижнів: ми все одно програємо, у нас немає жодних шансів! Але я кажу своїм хлопцям: будь-якого суперника можна перемогти, якщо продемонструвати максимальну самовіддачу. В іншому випадку можна сказати: ми зробили все, що могли, але суперник був кращим", - поділився Коллер.

Водночас, і сам тренер невпевнений в успіху своєї команди на "Арені Львів".

"Результат завжди важливий, але ми повинні розрізняти умови. На сьогодні команда знаходиться разом лише тиждень. І ніхто не має права сказати, що все погано, якщо гра в Україні завершиться невдало. Якщо ви очолили команду, вам необхідно півтора роки, щоб втілити в життя свої ідеї. Це можна зробити в клубі, але у збірній у вас немає стільки часу", - заявив Коллер.

За словами Коллера, його команда має сильні сторони в атаці, а також сильний дух.

"У нас є сильні сторони в атаці, гравці знають, де знаходяться ворота суперника. Також можна відзначити хорошу атмосферу та сильний дух національної збірної", - наголосив тренер збірної Австрії.

Крім того, Коллер поділився враженнями від фантастичної гри збірної України проти німців.

"Українці зіграли ідеально, вони виглядали дуже компактно, зробивши ставку на гру від оборони. Але проти нас вони будуть грати по-іншому – з акцентом на атаку. Втім, мене більше турбує власна команда", – підсумував фахівець.

Читайте також:

"Арену Львів" освятили перед матчем Україна-Австрія

Шевченко розповів про мрію на Євро-2012

Нойштедтер не відмовиться від німецького паспорту заради України

Сьомін: Україна може "вистрілити" на Євро-2012

Повʼязані теми:

Наступна публікація