Український гонщик на Кубку Європи попросить підтримати Україну Пресреліз

Спортсмен має намір розповісти іноземцям про дієвий спосіб допомоги нашій країні.

19 квітня на легендарній французькій трасі Поль Рікар стартує перший етап Кубка Європи з кільцевих гонок. Україну на European Touring Car Cup представить один з кращих автогонщиків країни Ігор Скуз.

Український спортсмен планує використовувати престижне змагання не тільки для досягнення спортивних цілей, але і для звернення до європейської та світової громадськості. Support Ukraine. Buy 482 - саме такий напис прикрасить Chevrolet Cruz 1.6T. Ігоря Скуза на всіх п'ятьох етапах ETCC у Франції та Словаччини, Австрії, Бельгії та Італії.

"Кожен етап European Touring Car Cup відвідують сотні тисяч любителів автоспорту, а трансляцію на телеканалі Eurosport дивляться мільйони глядачів по всьому світу. Всі ці люди можуть допомогти Україні. Для цього досить зайти в найближчий супермаркет і купити товар зі штрих-кодом 482. Саме цю думку я і хочу донести до простих європейців" - розповідає Ігор Скуз.

Лідер команди Master Kart racing team впевнений, що підтримати проект повинен кожен українець.

"Пора зрозуміти, що лайки і репости не допоможуть Україні", - каже Скуз - "В соціальних мережах, телефонних розмовах і закордонних поїздках потрібно розповідати іноземцям про дієвий спосіб допомоги нашій країні. Благо, Україна виробляє безліч якісних і смачних продуктів".

Повʼязані теми:

Наступна публікація