Бійці АТО й звичайні люди прийшли привітати тріумфаторів Паралімпіади в Ріо

Бійці АТО й звичайні люди прийшли привітати тріумфаторів Паралімпіади в Ріо

Зустріч паралімпійців / Фото: Reuters

Незважаючи на дощ, у терміналі зібралися сотні охочих зустріти наших спортменів.

Перші паралімпійці повернулися з Ріо і привезли з собою рекордну кількість медалей: Україна вперше в історії на 3 місці зі 117 медалями і 41 з них - золота. Для зустрічі спортсменів виділили навіть цілий термінал, команда ТСН ледь не повним складом була там. Серед неприємностей - довгий переліт, втома і VIPи, через виступи яких спортсменів довго не пускали до родичів.

Про це йдеться в сюжеті ТСН. Ранок.

 

Зустріли героїв!!!

Видео опубликовано Alexandra Loboda (@aleksika)Сен 21 2016 в 5:46 PDT

Незважаючи на дощ, їх прийшли привітати бійці АТО, яким вони присвячували свою перемогу, волонтери,які допомагали фронту та просто люди, які не могли проспати таку подію.

Найсухішими та найпідготовленішими виявилися родичі параолімпійців - вони прийшли і з кульками, і з квітами, і з плакатами.

Теплий прийом та довгі виступи VIP-персон: у "Борисполі" зустріли чемпіонів Паралімпіади

Теплий прийом та довгі виступи VIP-персон: у "Борисполі" зустріли чемпіонів Паралімпіади

Нагадаємо, ТСН ініціювала акцію-зустріч паралімпійців - Зустрічаймо переможців. Обличчя ТСН разом із уболівальниками вітали Паралімпійську збірну України, яка повернулася із Ріо-де-Жанейро. У терміналі F аеропорту "Бориспіль" спортсменів зустрічали: Наталія Мосейчук, Марічка Падалко, Алла Мазур, Соломія Вітвіцька та Юлія Бориско.

Паралімпійці привезли до України 117 нагород. Іще ніколи вони не досягали такого результату – спортсмени посіли третє місце у світі в командному заліку, нашу збірну випередили тільки Китай та Велика Британія.

Повʼязані теми:

Наступна публікація