Сигнальна ракета і вибух. ЗМІ назвали причину масштабної бійки між фанами Росії та Англії

В результаті сутички постраждали понад 30 вболівальників.

Інцидент у Марселі після матчу Англія - Росія, який переріс у бійку між фанатами збірних, міг бути спровокований випущеною сигнальною ракетою. Про це повідомляє BBC з посиланням на очевидців.

Так, проблеми на стадіоні почалися після того, як з боку вболівальників РФ майже к кінці гри в сектор вболівальників Англії була випущена сигнальна ракета. Зазначається, що після цього деякі фани почали перелазити через бар'єри, що розділяють сектори.

У свою чергу спортивний редактор видання Ден Роан у своєму Twitter написав, що в англійських уболівальників почалася паніка, вони перестрибували огорожу. "Є серйозні питання до УЄФА. Паніка, швидше за все, була викликана вибухом. Як цей пристрій міг опинитися на стадіоні?", - висловив Роан обурення.

Крім того, місцеве видання La Provence показало відео одного з очевидців. На запису, за словами видання, видно, як хтось із російських уболівальників запускає ракету у бік сектора з англійськими фанатами. Потім вболівальники залишають свої місця.

Повідомляється, що під час бійки постраждали 35 вболівальників. Чотири людини отримали серйозні травми. При цьому, як зазначає видання La Provence із посиланням на місцеву префектуру, що більшість постраждалих під час зіткнень вже готові залишити медустанови.

Водночас, британські ЗМІ повідомляли, що один з фанатів "трьох левів" отримав численні важкі травми і перебуває у важкому стані з загрозою для життя.

Нагадаємо, після закінчення матчу між збірними Англії та РФ бійка між вболівальниками спалахнула прямо на трибунах. Близько 30 російських уболівальників прорвали оточення стюардів і побігли до сектору з англійськими фанатами.

Вони хотіли зірвати прапори і почали закидати англійців різними предметами. У справу втрутилися стюарди, і диктор кілька разів російською мовою попросив росіян вгамуватися.

Повʼязані теми:

Наступна публікація