Блохін закликав не "втоптувати" збірну України

Блохін закликав не "втоптувати" збірну України

Олег Блохін / Фото: Євген Малолєтка/ТСН.ua

Олег Блохін розкритикував ЗМІ за те, що вони "втоптують" збірну України.

Керманич збірної України Олег Блохін заявив, що він не задоволений тим, що пишуть ЗМІ про його команду, бо їй потрібна підтримка.

"Чомусь напередодні матчу з Німеччиною всі оголосили, що я заздалегідь зняв з себе відповідальність, заявивши, що в команді 10 травмованих гравців. Але я нічого з себе не знімав! Я несу відповідальність у будь-якій ситуації. Чи я не повинен розповідати про ситуацію з травмами?

Друге, що мені не сподобалося - це те, що після матчу з Німеччиною преса оголосила, що німці грали другим складом. Яким ще другим складом? У них не було лише трьох провідних виконавців - Лама, Швайнштайгера і Нойєра. Просто у другому таймі Льов випустив шість свіжих гравців. Ми ж після перерви підсіли, але посилитися було ніким.

Подібні речі пишуться, як би ми не зіграли, з ким би не зіграли. Так було після нашої перемоги над Болгарією, так вийшло і після нічиєї з Німеччиною. Але ж потрібна якась підтримка збірної. Не можна постійно її втоптувати. Мені це дуже не сподобалося. Команді теж. Хлопці переживають, адже вони готуються до Євро-2012", - наголосив Блохін.

Нагадаємо, що у вівторок, 15 листопада, збірна України відкриє "Арену Львів" матчем зі збірною Австрії. Початок гри – о 20:50.

Читайте також:

Ротаню не сподобалося поле "Арени Львів"

Блохін: пістолет є? Мені треба бути готовим застрелитися

Всі товариські матчі збірної України перед Євро-2012

Австрійці не вірять, що їхня збірна гідно зіграє у Львові

Повʼязані теми:

Наступна публікація