Боксер "Залізний" Майк помер після сильного удару на рингу

Боксер "Залізний" Майк помер після сильного удару на рингу

Фото: Майк Тоуелл

Лікарі констатували набряк мозку.

Відомий 25-річний шотландський боксер Майк Тоуелл на прізвисько "залізний" помер у п'ятницю ввечері, 30 вересня, після того, як у четвер отримав два сильних удари в голову під час свого, тепер вже останнього 13-го бою з Дейлом Евансом.

Бій проходив у четвер в Глазго, Шотландія. Боксери напівсередньої ваги повинні були в цьому поєдинку з'ясувати, хто продовжить боротьбу за звання чемпіона Шотландії. Як передає BBC, Тоуелл, виграв до бою з Евансом 11 зі своїх 12 боїв, вже в першому раунді пропустив сильний удар справа. Рефері Віктор Лафлін помітив нокдаун, але дозволив продовжити бій. Тоуклл тримався до п'ятого раунду, в якому знову пропустив хук суперника, на цей раз ліворуч. Після цього суддя зупинив поєдинок.

Тоуелла винесли з рингу на ношах і відвезли в госпіталь, де лікарі констатували у нього набряк мозку.

Дружина боксера Хлоя Росс розповіла, що він помер після 23:00 в п'ятницю.

Вона написала у своєму Facebook, що зовсім убита горем. За її словами, він скаржився на головні болі останні кілька тижнів до бою.

"Це були найдовші 24 години в моєму житті. Моя дитина втратила батька. Але він буде пишатися своїм татом у тому, чого він досяг", - додала вона.

Тренер Шейн Макгіган також прокоментував у своєму Twitter: "Жахливі новини, Майк Тоуелл пішов з життя. Нехай земля йому буде пухом, сумуємо разом з його близькими".

Промоутер Едді Хирн заявив: "Абсолютно спустошений повідомленнями про Майка Тоуела - всі наші думки з його сім'єю і друзями, в цей час".

Повʼязані теми:

Наступна публікація