Бойовий настрій. Тренер Усика розповів про підготовку українця до поєдинку з Гловацьки

Бойовий настрій. Тренер Усика розповів про підготовку українця до поєдинку з Гловацьки

Фото: k2ukraine.com

Зустріч боксерів відбудеться 17 вересня в Польщі.

Український боксер Олександр Усик разом із командою перебуває в тренувальному таборі в Карпатах, де готується до бою з Кшиштофом Гловацьки.

Про підготовку до поєдинку і про настрій розповів тренер Олександра Сергій Ватаманюк.

Зустріч боксерів відбудеться 17 вересня у Гданську на 12-тисячній "Ergo Arena".

"Традиційно ми проводимо тренувальні збори в Карпатах. На цей раз ми вирішили не обмежуватися одним етапом, а весь період підготовки до бою перебувати тут в Буковелі. Планували і раніше такий графік, але все склалося саме зараз. Спасибі Олександру та Віктору Шевченкам за допомогу в організації тренувального табору. Тут прекрасні умови, повітря, природа - все сприяє плідним тренуванням.

Не можу сказати, що до цього поєдинку ми готуємося якось особливо. Як завжди проводиться інтенсивна робота - три тренування на день. І, звичайно, якісне харчування та здоровий сон. У другій половині серпня розпочнемо спаринги. Скоро до нас приєднається і Джеймс Алі Башир.

Сашко - працелюбний, здібний і розумний хлопець, і він розуміє, що для досягнення мети необхідно багато і наполегливо трудитись. Він серйозно підходить до цього бою. Суперник - чинний чемпіон світу, і слабким він бути не може. Настрій у нього бойовий, і ми йдемо до нашої мети, ми йдемо за поясом. Спасибі всім, хто нас щиро підтримує і по-справжньому вірить у нашу перемогу", - розповів Ватаманюк.

Нагадаємо, раніше Усик заявив, що може використовувати в бою з Гловацьки "пістолет".

Повʼязані теми:

Наступна публікація