Бразильці "Шахтаря" розкритикували свою команду після розгрому від "Дніпра"

Бразильці "Шахтаря" розкритикували свою команду після розгрому від "Дніпра"

Веллінгтон Нем. / Фото: ФК Шахтар

Едуардо та Веллінгтон Нем поділилися враженнями від невдалого матчу.

Футболісти "Шахтаря" Едуардо та Веллінгтон Нем поділилися з клубної прес-службою "гірників" враженнями від розгромної поразки "Дніпру" у 18 турі чемпіонату України.

"Будемо говорити чесно: сьогодні ми провели погану гру. Зараз нам потрібно проаналізувати цю поразку і власні помилки, щоб подібного не повторилося у зустрічі з "Андерлехтом".

Не можна сказати, що ми втомилися після поєдинку в Лізі Європи. У нас було достатньо часу, щоб відновитися. Звичайно, стан газону залишає бажати кращого, але це ні в якому разі не виправдовує нас. Готувалися до того, що буде важко. Однак "Дніпро" грав добре, а ми – ні", - розповів Нем.

"Напевно, з "Шахтарем" такі поразки трапляються раз на десятиліття. Сьогодні "Дніпро" зіграв набагато краще, ніж ми. Після таких матчів потрібно як звертати увагу на помилки, так і забувати їх. До цього у нас було все чудово, попереду теж важливі гри, тому сподіваємося тільки на краще. Звичайно, відчувається втома після Ліги Європи, але це зовсім не відмовка. Будемо виправлятися і показувати себе з найкращого боку", - зазначив Едуардо.

Нагадаємо, головний тренер "гірників" Мірча Луческу після матчу скаржився на поганий газон та київського арбітра.

Повʼязані теми:

Наступна публікація