Букмекери запідозрили "Олімпік" у проведені договірного матчу

Букмекери запідозрили "Олімпік" у проведені договірного матчу

"Олімпік" взявся за старе? / Фото: ФК Олімпік

Матч "Говерла" - "Олімпік" привернув увагу аналітиків.

Донецький "Олімпік" знову опинився у центрі букмекерського скандалу.

Команду підозрюють у проведені договірного матчу. Глава аналітичного департаменту букмекерської компанії FavBet Артур Желнов розповів, що фахівці компанії зафіксували перед початком гри 20 туру УПЛ "Говерла" - "Олімпік" аномальний пул ставок на гостьову перемогу донецького клубу.

"Падіння передматчевої лінії на перемогу "Олімпіка" склало з 2.84 до 1.4 за дуже короткий проміжок часу.

Була зафіксована активність гравців, які раніше вже були помічені нами в ставках на договірні матчі", - розповів Желнов у коментарі "Рейтинг букмекерів".

За його словами, всі дані щодо матчу були передані партнерам із незалежної бельгійської організації Federbet, яка відстежує "дивні" матчі, після чого робить запити щодо них в тому числі в правоохоронні органи держав, в чемпіонатах яких відбулися подібні "ігрища".

"Договірні або потенційно договірні матчі за участю команди "Олімпік" не рідкість. Тому ми на рівні 80% прогнозуємо позитивно підтверджену відповідь Federbet щодо цієї гри", - додав Желнов.

Раніше увагу на цей матч звернула програма "Профутбол". Її ведучий Ігор Циганик заявив, що редакція відстежувала ставки та мала впевненість у перемозі "Олімпіка" ще за годину до гри.

Нагадаємо, у грудні Петро Порошенко підписав закон проти "договірняків" у спорті, але поки що його дію футбол на собі не відчув.

Говерла - Олімпік - 0:2. Наша пісня гарна й нова - про букмекерів знову

Говерла - Олімпік - 0:2. Наша пісня гарна й нова - про букмекерів знову

Повʼязані теми:

Наступна публікація