"Час перемагати". Що пише європейська преса перед битвою Португалія - Уельс

"Час перемагати". Що пише європейська преса перед битвою Португалія - Уельс

"Час перемагати". Що пише європейська преса перед битвою Португалія - Уельс

Огляд преси в день першого півфіналу Євро-2016.

Перші шпальти європейських газет рясніють фотографіями збірних Португалії і Уельсу. Саме вони сьогодні розіграють першу путівку у фінал Євро-2016.

Валлійська преса одностайно підтримує Кріса Коулмена і його команду. На обкладинках усіх видань - фотографії, що підносять дух.

L'equipe нагадує про важливість покійного Гері Спіда для нинішньої збірної Уельсу. І головний тренер Кріс Коулмен, і капітан команди Ешлі Вільямс згадували Спіда на вчорашній прес-конференції. Коулмен зазначив, що буде завжди пам'ятати свого друга - незалежно від футболу.

Одна з газет Південного Уельсу додала у свою назву на сьогоднішній день фразу "Вперед, Уельс!"

Португальське видання O Record звертається до збірної з закликом "Виведіть націю у фінал".

Інше видання, A Bola, вийшло із заголовком "Час перемагати". Португальці поки не здобули жодної перемоги на турнірі в основний час матчу. Саме час показати свою силу.

Мадридська газета Marca запитує своїх читачів "Ви за кого?", маючи на увазі протистояння зірок "Реала" Кріштіану Роналду і Гарета Бейла. На думку видання, цей матч розділив футбольний світ надвоє.

Ще одна мадридська газета, AS, також експлуатує тему протистояння Роналду і Бейла. Обидва головні тренери заявили, що зустріч стане протистоянням двох команд, а не двох гравців, але в центрі уваги опиняються суперзірки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація