Чемпіон світу з боксу Олександр Усик несподівано вирішив стати актором

Чемпіон світу з боксу Олександр Усик несподівано вирішив стати актором

Фото: k2ukraine.com

Спортсмен уже зіграв в одній стрічці.

Із боксерського рингу – на знімальний майданчик. Про такі плани заявив чемпіон світу з боксу за версією WBO у важкій вазі Олександр Усик. Напередодні він повернувся до України з Польщі, де бився із поляком Кшиштофом Гловацьки. Усик переміг суперника за кількістю очок. Спортсмен став чемпіоном світу у рекордно короткий строк – 10 боїв.

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Ранок.

Зона для зустрічаючих в аеропорту "Бориспіль" вщент заповнена людьми. За декілька хвилин має приземлитися літак із Польщі, на борту якого – чемпіон світу з боксу Олександр Усик. Поруч із зустрічаючими чекає і мати Олександра Надія Петрівна. Жінка каже, що поєдинок не дивилася, а про те, що син став чемпіоном світу, дізналася від його менеджера.

"Я не вмію дивитися. Я дуже переживаю", – пояснює жінка.

Олександр Усик стверджує, що бій був нелегкий, адже Кшиштоф Гловацьки витримував навіть точні удари в голову.

"Я не знаю, що з ним, але він достатньо добре тримав удар. При тому, що я добре йому потрапляв чітко в підборіддя. Я злегка навіть здивований був іноді", – згадує Усик.

Ще одне здивування для боксера – підтримка польських уболівальників.

"До мене підходили поляки і казали: "Ти знаєш, ми вболівали за Кшиштофа, але ти був кращим. Молодець", – переповідає чемпіон.

Найближчі плани Олександра – принаймні кілька днів побути із родиною. Потім спортсмен повернеться до тренувань. Щоправда, паралельно із цим, зізнається боксер, збирається оволодіти і акторською майстерністю.

"З дитинства хотів грати в кіно і вступити до театрального. Якщо мені потрібно буде зіграти якусь драму чи сміх, то чому б і ні", – сказав Усик.

Боксер каже, що таке рішення ухвалив після того, як зіграв роль у одному із вітчизняних фільмів, що має вийти на екрани через два місяці.

Антон Страшко

Олександр Усик став чемпіоном світу у рекордну кількість боїв

Олександр Усик став чемпіоном світу у рекордну кількість боїв

Повʼязані теми:

Наступна публікація