Чигринський - вболівальникам "Зеніта": "Ласкаво просимо до пекла!"

Чигринський - вболівальникам "Зеніта": "Ласкаво просимо до пекла!"

Дмитро Чигринський / Фото: shakhtar.com

Дмитро Чигринський розповів, що чекає на вболівальників пітерського "Зеніту" у матчі з "Шахтарем".

Напередодні матчу 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти пітерського "Зеніта", захисник донецького "Шахтаря" Дмитро Чигринський пообіцяв уболівальникам пітерців пекло на полі.

ШАХТАР - ЗЕНІТ. Відеотрансляція (початок - 21:45)

"На матчі у Донецьку треба говорити фанатам "Зеніта", як турки: "Ласкаво просимо до пекла!". Звичайно, тільки на футбольному полі. Донецьк гостинне місто. Розумієте, можна говорити банальності, але правда полягає в тому, що вони про нас знають не менше", - заявив захисник "гірників".

Крім того, Чигринський вже в очікуванні поїздки до Санкт-Петербурга, щоб відчути атмосферу на Петровському, яка, за його словами справжній жир.

"У мене в Санкт-Петербурзі живе рідний дядько і двоюрідний брат! Ми спілкуємося нормально і якщо раніше у нас були розмови про те, що треба ось приїхати, щоб помилуватися архітектурними красотами, то останні роки я чую розповіді лише про "Зеніт". Як там вболівають, як там на "Петровському", як ці натовпи фанатів заповнюють вулиці так, що зупиняється рух...

Зараз ось в збірній з Андрюхою Диканем спілкувалися і почали говорити про вболівальників. І він розповідав, що аншлагів у них в Москві часто не буває, хіба що на дербі тисяч п'ятдесят прийдуть. Але каже: "Чигра, от зараз ви поїдете до Пітера. Ось там щось неймовірне! Що вони творять!".

І тепер я живу в передчутті. Це ж самий жир! Найбільше, найсильніше, що тобі може дати футбол! Матчі такої напруги, при такій ситуації в групі! Я не беру фінали єврокубків, але ж їх без таких шалених матчів у групі і не буває. Ти приїжджаєш на такий стадіон, і вони тебе починають вбивати, всі разом, всі відразу...

Але насправді, коли виходиш на такий стадіон під цей божевільний тиск ти розумієш, що ти граєш проти всього цього середовища, міста, країни. І це дає таку концентрацію, такий настрій, такі загострені почуття, що це не передати словами!", - зізнався Чигринський.

Читайте також:

Букмекери вважають "Шахтар" фаворитом матчу з "Зенітом"

Сємак: між "Зенітом" і "Шахтарем" не може бути ворожнечі

Анонс українсько-російської битви "Шахтар" - "Зеніт"

"Шахтар" – "Зеніт". Прогнози спеціалістів

Спаллетті: Медведєву буде приємно, якщо "Зеніт" переможе "Шахтар"

Луческу: в матчі з "Зенітом" удача повернеться обличчям до "Шахтаря"

Повʼязані теми:

Наступна публікація