Чим запам'ятався Євро-2016: ісландський коментатор, "ножиці" Шакірі та сльози Роналду

Чим запам'ятався Євро-2016: ісландський коментатор, "ножиці" Шакірі та сльози Роналду

Наймолодший вболівальник збірної Ісландії / Фото: Reuters

ТСН Проспорт зробив добірку найцікавіших моментів турніру.

У Франції завершився чемпіонат Європи з футболу 2016 року.

Переможцем змагань стала збірна Португалії, яка в фіналі здолала господарів турніру з рахунком 1:0.

ТСН Проспорт зробив добірку найцікавіших моментів Євро-2016, завдяки яким він запам'ятався всім уболівальникам.

Так, почнемо з найкращих голів турніру. Тут варто виділити два м'ячі - бельгійця Раджі Наінголлана в ворота Уельсу та швейцарця Ердана Шакірі в ворота Польщі.

За найкраще взаєморозуміння між командою і вболівальниками можна похвалити Ісландію, вона дісталася до чвертьфіналу турніру, де програла Франції. Однак після матчу ісландці влаштували справжнє шоу, подякувавши фанатам за підтримку.

Також варто відзначити коментатора ісландського телебачення, він підкорив серця уболівальників щирими емоціями після перемоги команди над Австрією в груповій стадії турніру.

Найцікавішими уболівальниками стали юні прихильники збірних Німеччини та Португалії. Фанат німецької "машини" особисто був присутній на матчі Євро-2016, а ось португальська вболівальниця, якій здається тільки 1,5 року, витирала фінальні сльози Кріштіану Роналду по телевізору.

"Вболівали" на Євро-2016 і одна збірна за іншу. Так, гравці збірної Уельсу бурхливо відсвяткували виліт Англії з турніру.

А футболісти збірної Словаччини після перемоги над Росією влаштували в роздягальні справжній концерт.

У кінці турніру всім запам'яталася радість знаменитого фахівця Алекса Фергюсона, який щиро вболівав за свого учня Кріштіану Роналду в фіналі Євро-2016.

Під час Євро-2016 французькі футболісти оригінально відзначали голи. Так, після точного пострілу Антуана Грізманна його бутсу поцілував Дімітрі Пайєт.

Фото: Reuters

Відзначився і український ветеран Анатолій Тимощук, який помінявся футболкою з Якубом Блащиковські в останньому матчі українців на Євро-2016. Наставник "синьо-жовтих" випустив Анатолія наприкінці зустрічі і той відзначився лише обміном амуніцією.

Фото: Getty Images

Іспанець Жерар Піке повівся дуже дивно по відношенню до співвітчизника Серхіо Рамоса. Під час виконання гімну він показав йому середній палець.

Фото: YouTube

Один із героїв Євро-2016 Кріштіану Роналду був настільки шокований перемогою в турнірі, що захарастив кубок собі на голову.

Фото: Reuters

Повʼязані теми:

Наступна публікація