Дешам про фінал Євро-2016: якщо Грізманн претендуватиме на "Золотий мяч" – все склалося вдало

Дешам про фінал Євро-2016: якщо Грізманн претендуватиме на "Золотий мяч" – все склалося вдало

Дешам поділився очікуваннями від фіналу. / Фото: Reuters

Головний тренер французів розповів про вирішальний поєдинок домашньої першості. 

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам поділився очікуваннями від фінального матчу Євро-2016 проти збірної Португалії, який відбудеться 10 липня на "Стад де Франс".

"У Португалії класна команда, у фіналі вона опинилася не випадково. Її, як і нас, критикували на старті турніру, але вона, як і ми, зіграє у головному матчі. Це досвідчена збірна, яка вміє змінювати гру в залежності від суперника. Вона добре обороняється, її вінгери відмінно навішують у штрафну. Звичайно, португальці роблять ставку на своїх нападників — Роналду і Нані.

Наш суперник не застосовує високий пресинг, а намагається контратакувати швидко, використовуючи швидкісні якості форвардів. Не сказав би, що це команда лише грає від оборони, вона вправно володіє м'ячем і швидко контратакує.

Антуан Грізманн ще молодий. Так, він провів відмінний сезон, але Роналду виступає так вже років вісім або більше. Якщо Антуан стане претендентом на "Золотий м'яч", то це означатиме, що фінал для нас склався вдало", - розповів Дешам офіційному сайту УЄФА.

Нагадаємо, що збірна Франції у півфіналі перемогла Німеччину завдяки двом голам Грізманна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація