Динамівець Рибалка про свою гру: мені прикро і соромно, але я виправлюся

Динамівець Рибалка про свою гру: мені прикро і соромно, але я виправлюся

Рибалка зізнався, що йому соромно. / Фото: ФК Динамо Київ

Футболіст каже, що він і його рідні засмучені результатами.

Хавбек "Динамо" Сергій Рибалка прокоментував "Профутболу" останні невдачі команди та спробував пояснити причини власної невдалої гри.

Про розмову з фанатами

"Вважаю, що такі зустрічі потрібні, і не тоді, коли в команді щось погано. Якщо є вихідний, їм можна пограти з нами в футбол. Зробили висновки ми, вони. Є також речі, які нам не подобаються. Напевно, керівництво повинно зайнятися цим, щоб можна було зустрітися з уболівальниками".

Про мотивацію

"Без везіння у футболі не можна. Ми на останніх хвилинах виривали перемоги, і всі вважали, що йдемо до кінця. Ми працюємо, але є і невезіння. Якщо у тренерському штабі вважають, що хтось втратив мотивацію, треба взимку говорити. Навіть ця перемога над "Зорею" не принесла задоволення. Всі ходять пригнічені після останніх результатів у чемпіонаті і Лізі чемпіонів".

Про свою гру

"Я зараз не так граю, як раніше. Напевно, щось не так зробив у житті, тому зараз такі результати. Я засмучений, і мої близькі засмучені. Прикро, соромно, але я виправлюся. Через обрізки з'являється невпевненість у собі, а голова повинна бути чистою і тоді буде зовсім інша гра. Десь я може подумав, що можу десь ризикувати - але не на моїй позиції. Потрібно намагатися зберегти м'яч. Треба працювати на тренуваннях, робити висновки і сподіваюся, я буду в тій же формі, що і раніше".

Нагадаємо, що в останньому матчі "Динамо" розгромило "Карпати".

Динамівцю Рибалці соромно за свою гру: сподіваюся виправитися

Динамівцю Рибалці соромно за свою гру: сподіваюся виправитися

Повʼязані теми:

Наступна публікація