"Динамо" і "Дніпру" треба опуститися з неба на землю - Заваров

"Динамо" і "Дніпру" треба опуститися з неба на землю - Заваров

Заваров радить "Динамо" і "Шахтарю" опуститися на землю / Фото: ffu.org.ua

Олександр Заваров вважає, що потрібно краще готуватися до матчів Ліги Європи.

Тренер збірної України Олександр Заваров висловив свою думку щодо провальних результатів українських команд у матчах третього туру Ліги Європи.

"Безперечно, результати наших клубів в Лізі Європи розчарували. Ні одна команда не показала свого рівня. Тим паче, що суперники були далеко не гранди.

Якщо "Дніпро" гратиме і надалі так, як проти "Карабаху", то важко розраховувати на якусь перспективу.

"Динамо" так не може програвати "Ольборгу". Можливо, цей ляпас змусить киян переосмислити свої можливості, проаналізувати ситуацію. Просто треба опуститися з неба на землю і грати в футбол.

Нехай у "Металіста" зрозумілі проблеми. А "Дніпру" і "Динамо", повторю, потрібно опуститися на землю. Преса, фахівці зарано почали співати дифірамби. Футболісти повинні розуміти, за які команди вони виступають – це ж хороші бренди. І вони не мають права так безвольно програвати. На них же дивиться уся Європа. Якщо гравці задумаються над цим, то можуть вирішити свої проблеми. "Дніпру" буде складніше, а ось "Динамо" має хороші шанси", - сказав Заваров.

Тренер "синьо-жовтих" вважає, що потрібно краще готуватися до матчів Ліги Європи.

"Не думаю, що йдеться про втому. Хіба про психологічну втому. Безперечно, будь-яка команда може програти, але ж не так… Можна домінувати упродовж матчу, але пропустити контратаку і поступитися. А безвольно, безхарактерно проводити ігри – неправильно", - підсумував Заваров.

Повʼязані теми:

Наступна публікація