"Динамо" оштрафує фаната, який вибіг на поле у грі з "Порту"

"Динамо" оштрафує фаната, який вибіг на поле у грі з "Порту"

"Динамо" покарає горе-фаната / Фото: Фото EPA/UPG

Якщо УЄФА оштрафує "Динамо", то грошову компенсацію сплачуватиме горе-фанат, який завадив киянам провести атаку.

Горе-фанат київського "Динамо", який вибіг на поле на останній хвилині матчу з "Порту", буде з власної кишені платити штраф, якщо УЄФА оштрафує київський клуб. Про це повідомив віце-президент "Динамо" Олексій Семененко.

"Ми вирішили скористатись досвідом "Металіста" в плані роботи з уболівальниками. Якщо клуб оштрафують, ми схиляємось до того, як і харків'яни подамо позов до суду, і нехай цю суму штрафу стягнуть з 20-річного бешкетника. Нехай він попрацює, бо цю шалену суму для більшості українців знайти важко. Можливо, це буде прикладом для тих хто хоче вибігти на поле під час матчу, і хочуть показати, що вони вміють грати у вдалих моментах", - сказав Семененко в інтерв'ю Газета.ua.

Фаната скрутили стюарди то повели в спеціальну кімнату, де в присутності працівників служби безпеки клубу, стадіону та міліції було складено протокол про адміністративну відповідальність.

Виявилося, що це 20-річний киянин, який проживає в Солом'янському районі столиці.

"Його поведінка була неадекватною, не тільки на полі, куди він вибіг, але і у кімнаті куди його провели. Ззовні він був тверезий, але поводив себе неадекватно. Маю всі підстави говорити, що він був в стані наркотичного сп'яніння. Не ламаючи комедії він почав пояснювати, що хотів сам займатись футболом і вважає що він класний футболіст. "Я хотів показати тренерам та гравцям "Динамо", як треба грати, який у мене стартовий ривок і удар", - так він пояснив нам свої мотиви. При цьому весь час посміхався", - додав віце-президент "Динамо".

Нагадаємо, що фанат вибіг на поле під час останньої атаки киян і налетів на м'яч, завадивши Олегу Гусєву пробити по воротах.

Повʼязані теми:

Наступна публікація