"Динамо" перемогло "Металіст" у Харкові

"Динамо" перемогло "Металіст" у Харкові

Харківська битва закінчилась на користь киян / Фото: Украинское Фото

Браун Ідейє приніс "Динамо" надважливу перемогу над "Металістом" у Харкові.

"Динамо" перемогло харківський "Металіст" у центральному матчі 16-го туру української Прем'єр-ліги. Гра на стадіоні "Металіст" закінчилася з рахунком 1:2 на користь киян.

Героєм зустрічі став нігерійський нападник Браун Ідейє, два блискучих удари якого призвели до взяття воріт у першому таймі. У першому випадку Браун отримав м'яч від Гармаша і з двадцяти метрів зльоту пробив у дальню від себе "дев'ятку", а трохи пізніше набрав швидкість на фланзі, змістився в центр, обігравши Папу Гуйє, і чітко відправив м'яч у сітку з лінії штрафного майданчика.

Іншим героєм "Динамо" став Шовковський. Воротар багато разів рятував команду від голів у другому таймі, коли "Металіст" володів тотальною перевагою. Врятував він команду і в випадку, коли Девіч забив гол у ворота "Динамо". СаШо відбив складний удар Тайсона, але захисники дозволили Марко добити м'яча у сітку.

Не можна не відзначити Гармаша, справжнього господаря центру поля. З кожним матчем Денис набирається досвіду, а його гра стає більш зрілою і цікавою.

Відзначимо, що перша перемога за чотири матчі дозволила киянам зберегти перше місце в турнірній таблиці. Динамівці випереджаюють "Шахтар" на одне очко і "Металіст" на п'ять.

Прем'єр-ліга. 16-й тур

Харків. Стадіон "Металіст"
Головний арбітр: Юрій Вакс (Сімферополь)

МЕТАЛІСТ Харків - ДИНАМО Київ - 1:2

Металіст: Дішленкович - Вільягра, Торсільєрі, Папа Гуйє, Фініньо (Бланко, 71) - Едмар, Пшеничних - Торрес (Крістальдо, 46), Тайсон, Соса - Девіч

Запасні: Горяїнов, Шелаєв, Обрадович, Березовчук, Валяєв

Динамо: Шовковський - Даніло Сілва, Леандро Алмейда, Юссуф, Бетао - Вукоєвич, Гармаш (Рибалка, 89) - Корреа, Алієв (Хачеріді, 68), Шевченко - Ідейє

Запасні: Коваль, Кравець, Аруна, Нінкович, Дуду

0:1 Браун Ідейє, 8 (Гармаш у боротьбі з захисником віддав передачу на Ідейє і нігерієць блискучим ударом з лінії штрафного майданчика відправив м'яч у ліву дев'ятку - ВІДЕО)

0:2 Браун Ідейє, 35 (форвард, отримавши м'яч на лівому фланзі, змістився в центр, обігравши Папу Гуйє, і пробив з 20-ти метрів. М'яч зачепив ногу захисника і влетів у сітку - ВІДЕО)

1:2 Марко Девіч, 76 (Тайсон пробив у лівий кут з-за меж штрафного майданчика. Шовковський відбив його удар, але на добиванні точно зіграв Девіч)

Попередження: Андрій Шевченко, 6; Денис Гармаш, 12; Крістіан Вільягра, 41; Марко Торсільєрі, 60; Сергій Рибалка, 90+3; Євген Хачеріді, 90+5

Статистика матчу:

Удари: 16 (7) - 6 (5)
Удари в площину воріт: 8 (2) - 3 (3)
Кутові: 10 (6) - 2 (1)
Офсайди: 3 (2) - 3 (1)
Порушення правил: 13 (6) - 16 (7)
Володіння м'ячем: 57% (54%) - 43% (46%)

Читайте також:

"Шахтар" розправився з "Оболонню" у Києві (відео)

"Карпати" нарешті прорвало у чемпіонаті України (відео)

Суркіс: Гвардіола і Моурінью теж програють і працюють далі

Металіст - Динамо - 1:2. Огляд матчу

Металіст - Динамо - 1:2. Огляд матчу

Повʼязані теми:

Наступна публікація