"Динамо" перемогло своїх резервістів

"Динамо" перемогло своїх резервістів

Карлос Корреа відкрив рахунок у матчі / Фото: AFP

Карлос Корреа і Фанендо Аді принесли основному складу "Динамо" перемогу над резервістами.

У вівторок, 11 жовтня, футболісти київського "Динамо", які не були викликані у свої збірні, зіграли спаринг з молодіжним складом "Динамо". Гра завершилася з рахунком 2:0 на користь першої команди.

Матч пройшов за тотальної переваги "основи". І вже на 5-й хвилині підопічні Юрія Сьоміна повели в рахунку - Корреа зряче пробив з 25-ти метрів, Тимофєєв невдало спробував відбити м'яч, який від його рук залетів у ворота.

Олександр Хацкевич оперативно відреагував на помилку голкіпера, випустивши замість нього недавнього випускника ДЮФШ Георгія Бущана. І - вгадав. У відведений новачкові час він відбив близько десяти ударів, деякі з яких були дуже небезпечними.

Особливо запам'яталася дуель Бущан - Аді. Фактурний нігерієць, який діяв на вістрі атаки, п'ять разів загрожував воротам, одного разу досягнувши мети. На 56-й хвилині Даніло Сілва подав з флангу на лінію воротарського майданчика, звідки Аді в дотик відправив м'яч сітку.

Нагадаємо, що у неділю, 16 жовтня, динамівці прийматимуть луцьку "Волинь" у 13-му турі Прем'єр-ліги. Відеотрансляцію матчу дивіться на телеканалі "2+2" та на "Проспорті". Початок зустрічі - о 19:00.

Контрольна гра

"Динамо" (основа) - "Динамо" (молодь) - 2:0

Динамо: Коваль, Даніло Сілва, Бетао, Юссуф, Попов, Аруна, Корреа, Рибалка, Ескобар, Дуду, Аді

Динамо (молодь), перший тайм: Тимофєєв (Бущан, 7), Балан, Алмейда, Лухтанов, Лапушенко, Васильєв, Єфремов, Бертольо, Сердюк, Хлєбас, Панфілов

Динамо (молодь), другий тайм: Бущан, Балан, Алмейда, Гарбар, Цибульник, Болденков, Єфремов (Никитюк, 40), Бертольо (Фароян, 40), Бельгазуані, Хлєбас, Маїк

1:0 Карлос Корреа, 5
2:0 Фанендо Аді, 56

Читайте також:

Форвард "Бешикташа": гра з "Динамо" буде справжнім дербі

Віталій Кличко завжди тримає кулаки за "Динамо"

Мер Донецька звинуватив "Динамо" в ухиленні від сплати податків

Леоненко: якщо в "Динамо" не допоможуть штрафи, то лікарня та палата № 6

"Динамо" є найпопулярнішим футбольним клубом України

Повʼязані теми:

Наступна публікація