"Динамо" розбило "Олександрію" у Києві

"Динамо" розбило "Олександрію" у Києві

Ярмоленко оформив дубль / Фото: fcdynamo.kiev.ua

"Динамо" повернуло собі лідерство, розгромивши аутсайдера чемпіонату.

17-й тур чемпіонату України з футболу завершився матчем у Києві. Місцеве "Динамо" розгромило "Олександрію" з рахунком 4:0.

Перший тайм пройшов у запеклій боротьбі. Вже на першій хвилині міг забивати Гітченко, але з його ударом впорався Шовковський, відбивши м'яч на кутовий. А за три хвилини кияни відкрили рахунок. Алієв подав з кутового на ближню стійку, Гусєв продовжив передачу, і на дальній стійці Ідейє ударом головою переправив м'яч у сітку (ВІДЕО).

Другого м'яча довелося чекати майже тайм. Кияни забили "гол у роздягальню". Алієв блискучим пасом верхом відрізав всю оборону гостей, вивівши Ярмоленка один на один з Паньківим і той холоднокровним ударом з 14-ти метрів поцілив у дальній кут воріт (ВІДЕО).

Другий тайм команди почали не менш активно і вже на 50-й хвилині гості ледь не скоротили рахунок: Шовковський, перериваючи флангову подачу, виніс м'яч прямо на Краліка, той пробив метрів з 15-ти - воротаря виручив Леандро Алмейда, відбивши головою м'яч, який летів у дев'ятку.

А на 57-й хвилині кияни забили третій гол. Алієв потужно пробив метрів з 18-ти - Паньків парирував удар, але м'яч влучив у Назаренка, від якого закотився у ворота (ВІДЕО).

Крапку в матчі поставив Ярмоленко на 83-й хвилині. Після блискучої передачі з центру поля форвард вискочив один на один з Паньківим і відправив м'яч у кут воріт (ВІДЕО).

"Динамо" повернулося на першу сходинку в турнірній таблиці.

Прем'єр-ліга. 17-й тур

Київ. Стадіон "Динамо" імені Лобановського
Головний арбітр: Віталій Романов

ДИНАМО Київ - ОЛЕКСАНДРІЯ - 4:0

Динамо: 1.Шовковський (к), 2.Даніло Сілва, 3.Бетао, 5.Вукоєвич (77.Корреа, 84), 44.Леандро Алмейда, 37.Юссуф, 9.Ярмоленко, 8.Алієв (36.Нінкович, 80), 19.Гармаш, 20.Гусєв, 11.Ідейє (99.Дуду, 73)

Запасні: 35.Коваль, 14.Рибалка, 22.Кравець, 24.Аді

Олександрія: 77.Паньків, 4.Кралік, 8.Казанюк (к) (2.Сахневич, 73), 9.Довгий, 15.Запорожан, 17.Гітченко (18.Назаренко, 46), 22.Ксьонз, 23.Сидоренко, 24.Калоуда (14.Кременчуцький, 46), 26.Таргамадзе, 29.Кабанов

Запасні: 71.Леванідов, 10.Салхі, 13.Зейналов, 25.Давидов

1:0 Браун Ідейє, 4 (Алієв подав кутовий на ближню стійку, Гусєв кивком голови переадресував на дальну стійку і Ідейє з метра не схибив)

2:0 Андрій Ярмоленко, 45+1 (Алієв з центру віддав блискучу передачу на лівий фланг на Ярмоленка, той випередив захисників, увійшов у штрафний майданчик і пробив повз Паньківа)

3:0 Дмитро Назаренко, 58 - автогол (Паньків відбив потужний удар Алієва, але Назаренко вніс м'яч у ворота)

4:0 Андрій Ярмоленко, 84 (Гармаш прекрасним пасом з центру поля розрізав оборону гостей і вивів Ярмоленка один на один. Форвард оформив дубль)

Попередження: Павло Ксьонз, 16; Леандро Алмейда, 55; Ян Кралік, 65; Кирило Сидоренко, 72; Леандро Алмейда, 88; Андрій Сахневич, 90+2

Читайте також:

"Чорноморець" і "Карпати" влаштували феєрію на відкритті стадіону у Одесі (відео)

"Кривбас" б'є "Дніпро" у Дніпропетровську (відео)

"Шахтар" знову довів, що є найсильнішим у Донецьку (відео)

Повʼязані теми:

Наступна публікація