"Динамо" розтрощило поляків у фіналі міжнародного турніру

"Динамо" розтрощило поляків у фіналі міжнародного турніру

Динамівці повертаються додому з трофеєм / Фото: fcdynamo.kiev.ua

Динамівці забили у ворота "Краковії" сім м'ячів - чотири в першому таймі та три у другому.

Яскравою перемогою "Динамо" над польскою "Краковією" завершився міжнародний турнір Football Impact CUP 2012.

Динамівці забили у ворота поляків сім м'ячів - чотири в першому таймі та три у другому. Кияни домінували весь матч, граючи в атаці різноманітно, використовуючи як фланги, так і проходячи по центру.

На восьмій хвилині рахунок відкрив Алієв. Ярмоленко виконав подачу з правого флангу і Сашко головою переправив м'яч у сітку. Майже одразу динамівці перехопили м'яч, Дуду пройшов по флангу і відпасував на Мехмеді. Адмір корпусом відтіснив захисника і в падінні проткнув м'яч у кут воріт.

Пройшло ще дві хвилини і забили поляки. На подачу з флангу відгукнувся Вішняков, і ударом зльоту поклав м'яч у кут воріт.

На 21-й хвилині Ярмоленко забив третій гол у ворота поляків. Гармаш з центру поля довгим пасом знайшов Андрія, той втік від захисників і відправив м'яч повз воротаря.

Перед перервою Ярмоленко оформив дубль. Андрій, отримавши пас від Мехмеді, перекинув м'яч через голкіпера.

А з 51 по 54 хвилини у ворота поляків влетіло ще два м'ячі. Спершу Ідейє вивів на порожні ворота Дуду. Згодом Браун і Дуду організували й другий гол - нігерієць відібрав м'яч у захисника і знайшов у штрафному майданчику вільного бразильця, а той оформив дубль.

На 66-й хвилині Нтібазонкіза прорвався по лівому флангу і з кута штрафного майданчика пробив у дальній кут воріт. М'яч потрапив у стійку, від неї відскочив у ногу Рибалки, після чого влетів у ворота.

Але останнє слово було за динамівцями. За п'ять хвилин до фінального свистка Ідейє після пасу Аруни вийшов віч-на-віч з голкіпером і холоднокровно його переграв.

Після матчу під пісню "We are the champions" та оплески глядачів красивий кубок дістався капітану "Динамо" Андрію Шевченку.

Отже, "Динамо" повертається до Києва з перемогою на Football Impact CUP 2012.

Football Impact CUP 2012. Фінал

Марбелья. Estadio Municipal de Marbella

ДИНАМО Київ - КРАКОВІЯ Польща - 7:2

Динамо: Коваль (Бойко, 46), Бетао, Хачеріді (Рибалка, 60), Алмейда (Лухтанов, 46), Даніло Сілва (Гусєв, 55), Гармаш (Аруна, 46), Дуду (Ескобар, 64), Ярмоленко (Корреа, 46), Мехмеді (Нинкович, 46), Алієв (Шевченко, 46), Мілевський (Ідейє, 46)

Краковія: Качмарек, Житко, Навотчінскі, Гошек, Косановіч, Барчак, Щеліга, Будзінскі, Вішняков, Нтібазонкіза, ван дер Бізен

1:0 Олександр Алієв, 8 (Андрій Ярмоленко)
2:0 Адмір Мехмеді, 9 (Дуду)
2:1 Вішняков, 11
3:1 Андрій Ярмоленко, 21 (Денис Гармаш)
4:1 Андрій Ярмоленко, 41 (Адмір Мехмеді)
5:1 Дуду, 51 (Браун Ідейє)
6:1 Дуду, 54 (Браун Ідейє)
6:2 Сергій Рибилка, 66 - автогол
7:2 Браун Ідейє, 85 (Лукман Аруна)

Повʼязані теми:

Наступна публікація