"Динамо" - "Шахтар". Прогнози спеціалістів

"Динамо" - "Шахтар". Прогнози спеціалістів

Макс Шацьких вболіватиме за "Динамо"

Колишні динамівці Максим Шацьких і Олег Венглинський та екс-"гірник" Олександр Сопко дали прогноз на матч "Динамо" - "Шахтар".

Вітчизняні футбольні фахівці та футболісти поділилися прогнозами на матч 1/8 фіналу Кубка України між київським "Динамо" і донецьким "Шахтарем".

Максим Шацьких, колишній нападник "Динамо" - перемога киян.

"На кого я поставлю в цій парі? Для мене це не дуже принципове питання. Хоча, на мій погляд, думаю, що "Динамо" в цьому матчі виграє. У той же час я не вважаю, що у "Шахтаря" спад або ще якісь труднощі в грі. Не вийшло виграти у "Зеніта" і програли вдома "Металісту". Ну і що? Таке буває з кожною командою - неможливо весь час вигравати".

ДИНАМО - ШАХТАР. Пряма відеотрансляція о 20:15

Олександр Сопко, колишній захисник "Шахтаря" - 1:2 або 2:3.

"Не так все склалося після останніх матчів, щоб беззастережно говорити про перевагу "Динамо". Те, що багато фахівців передрікають перемогу киянам, може тільки розсердити "гірників", додавши їм адреналіну. Настільки потрібна для "Шахтаря" перемога може прийти не в дуже красивій грі, тому що результат зараз важливіший за якість гри. Чекаю виграшу донеччан у один м'яч - 2:1 або 3:2".

Олег Венглинський, колишній нападник "Динамо" - 2:1.

"Перевага зараз у всіх відносинах на стороні "Динамо". Після перемог у чемпіонаті та Лізі Європи у них хороший психологічний фон. Команда на ходу. Видно передусім швидкість. Довго не могли забити "Бешикташу", але мали стільки моментів, і в підсумку вони вилилися в гол. А потім - 6:1 з "Зорею", причому неосновним складом. Я такого рахунку не чекав!

У "Шахтаря" ж не кращий психологічний стан після поразки від "Металіста" і невиразної гри з "Зенітом". Спад цей у "гірників" триває, напевно, з гри в Порту. Вже тоді проявилися деякі проблеми, які зараз видно неозброєним поглядом - функціональна розбалансованість, немає тих швидкостей, тієї потужності. Наскільки "Зеніт" фізично був кращим! Немає тієї легкості, з якою донецькі бразильці розкривали оборону суперників. І, звичайно, незрозумілі помилки в захисті. Позначається відсутність ідеального поєднання гравців оборони: то через картки вилітають, то через травми.

Луческу в будь-якій ситуації може знайти вихід. Але, думаю, на своєму полі "Динамо" зобов'язане виходити в наступний етап Кубка. Ставлю на 2:1. Кияни за рахунок швидкості, фізпідготовки відразу нав'яжуть свою гру, підуть вперед і до перерви повинні відкрити рахунок. Правда, перешкодити здійсненню мого прогнозу можуть все ті ж донецькі бразильці, здатні зробити гол з повітря. Той же "Зеніт" мав момент за моментом, а майстерність Вілліана дозволила повести в рахунку "гірникам".

Читайте також:

Сабо: "Шахтар" зубами гризтиме землю, щоб здолати "Динамо"

Хюбшман жалкує, що "Динамо" - "Шахтар" у 1/8 фіналу

Едуардо: від нашого матчу з "Динамо" залежатиме доля Кубка України

Луческу: "Шахтар" хочуть скинути з трону

Прогноз Заварова на 1/8 фіналу Кубка України

"Шахтар" має перевагу над "Динамо" в Кубку України

Повʼязані теми:

Наступна публікація