"Динамо" у цікавому матчі обіграло свою молодь

"Динамо" у цікавому матчі обіграло свою молодь

Артем Кравець / Фото: fcdynamo.kiev.ua

У матчі між основним та молодіжним складами Динамо переміг досвід. Гра закінчилася з рахунком 4:2.

Поки більшість футболістів основного складу "Динамо" допомагають своїм збірним у товариських або офіційних матчах, гравці, які були у наявності Юрія Сьоміна, провели вже традиційний спаринг з молодіжною командою "Динамо".

Відзначимо, що у зв'язку з нестачею футболістів, Сьомін "позичив" у Олександра Хацкевича чотирьох молодих гравців, які, до речі, непогано проявили себе, граючи пліч-о-пліч зі старшими одноклубниками.

Матч розпочався у впертій боротьбі, ніхто не хотів поступатися навіть в єдиноборствах. Команди обмінялися небезпечними моментами. Спочатку Хльобас ударом з-за меж штрафного влучив у поперечину, а незабаром Аді не реалізував вихід один на один.

В кінцівці першого тайму м'яч влетів у сітку. Після подачі Бельгазуані з лівого флангу та скидки одного з партнерів м'яч з лінії воротарського майданчика у порожні ворота переправив Панфілов. Втім, буквально тут же Лапушенко навісив з лівого флангу, а Фанендо Аді головою пробив у протихід воротареві.

Після перерви "основі" досить швидко вдалося вийти вперед, а незабаром і збільшити перевагу. Спочатку ударом здалеку зненацька застав воротаря Аруна, а через три хвилини його удар після розіграшу штрафного воротар парирував, але прямо на Никитюка.

Незадовго до фінального свистка "молодь" скоротила відставання в рахунку - Маїк вдало зіграв на випередження, замкнувши простріл Раджабова. Але крапку в матчі судилося поставити Кравцю - Артем підкараулив помилку захисника і сильним ударом відправив м'яч під поперечину.

Зазначимо, що весь матч за молодіжний склад провів Факундо Бертольо. Аргентинець був одним з найпомітніших на полі, як у творенні, так і в оборонних діях, не боявся йти в підкати. Будемо сподіватися, що не за горами його повернення в основну команду.

"Бертольо вже тренується, але поки що йому рано грати в основній команді. Поки що Факундо буде виступати і набирати форму за молодіжний склад", - сказав після матчу Сьомін.

Що стосується самої гри, то Юрій Павлович сказав наступне: "Це була звичайна тренувальна гра. Приємно, що наша молодь стала значно кращою. Це означає, що хлопці ростуть - це стосується і віку, і майстерності. Сподіваємося, що у хлопців буде просування вперед, а такі ігри, я вважаю, цьому сприяють якнайкраще".

Контрольна гра

"Динамо" - "Динамо" (молодь) - 4:2

Динамо: Тимофєєв, Леандро Алмейда, Даніло Сілва, Бетао, Корреа, Никитюк, Лапушенко, Савченко, Аруна, Аді, Кравець

Динамо (молодь): Бущан, Лухтанов, Васильєв, Цибульник, Балан, Боровик, Раджабов, Бельгазуані (Маїк, 31), Панфілов (Окодува, 31), Бертольо, Хльобас

Голи: Фанендо Аді (27), Аруна (34), Никитюк (37), Кравець (55) - Панфілов (25), Маїк (52)

Читайте також:

"Динамо" може зіграти на "Олімпійському" останній матч року

"Динамо" покаже туристам роздягальні футболістів

Суркіс: "Динамо" потрібні справжні вболівальники

"Мандрівники" показали "Динамо", як перемогти "Сток Сіті" (відео)

Повʼязані теми:

Наступна публікація