"Динамо" відкрило продаж квитків на виїзну битву з "Манчестер Сіті" у Лізі чемпіонів

"Динамо" відкрило продаж квитків на виїзну битву з "Манчестер Сіті" у Лізі чемпіонів

"Динамо" відкрило продаж квитків на виїзну битву з "Манчестер Сіті" у Лізі чемпіонів

Вже можна купити квитки на манчестерську битву. / Фото: facebook.com/fcdynamoua

Квитки коштують 30 фунтів стерлінгів.

Київське "Динамо" оголосило про старт продажу квитків на матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти англійського "Манчестер Сіті".

Гра відбудеться 15 березня в Манчестері.

Зазначимо, що на домашній поєдинок на "Олімпійському" 24 лютого глядачі не мають змоги потрапити через дискваліфікацію стадіону за побиття темношкірого вболівальника під час матчу з "Челсі".

"Квитки на гру на гостьову трибуну арени Etihad Stadium можна придбати в офісі Фан-клубу ФК "Динамо" (Київ) (вул. Грушевського, 3), починаючи з 18 січня з 10:00 до 18:00 у робочі дні.

Згідно з правилами змагань Ліги чемпіонів УЄФА та на вимогу приймаючої сторони, для придбання квитків необхідно заповнити форму (Ім'я/ Прізвище/ Дата народження/ Місце народження/ Стать) та надіслати її на електронну пошту dynamo-fan@ukr.net

Також квитки для вболівальників "Динамо" будуть продаватися безпосередньо в Манчестері напередодні матчу, відповідно до відправлених заявок та отриманого від Фан-клубу підтвердження.

Детальну інформацію про час та місце продажу буде надано додатково.

Останній термін подачі заявки 9 березня, якщо ви не подали заявку, квиток ви придбати не зможете.

Ціна квитка до "динамівського" сектора становить 30 фунтів. Оплата здійснюється у фунтах. При собі необхідно мати посвідчення особи", - йдеться на офіційному сайті клубу.

Нагадаємо, "Динамо" подало до УЄФА прохання пустити глядачів на трибуни у домашній грі з "МанСіті". Розгляд має завершитися до 25 січня.

Повʼязані теми:

Наступна публікація