"Динамо" відповіло вболівальникам за Харків

"Динамо" відповіло вболівальникам за Харків

Микола Несенюк / Фото: dynamo.kiev.ua

В "Динамо" пояснили, що подавали заявку на гостьовий сектор у Харкові, оскільки фанати не дають гарантій щодо належної поведінки.

Керівник Департаменту київського "Динамо" по роботі з громадськістю Микола Несенюк прокоментував ситуацію, в яку потрапили вболівальники "Динамо" напередодні виїзного матчу з "Металістом" у 16-му турі чемпіонату України.

"В цьому сезоні ми жодного разу не подавали заявок на організацію гостьових секторів. Але в той же час клуб готовий організовувати "виїзди" для наших уболівальників. І вони про це чудово знають. Але в даному випадку ми, як клуб, що виступає в гостях, несемо відповідальність за поведінку своїх фанів під час матчу. Тому ми просимо від уболівальників гарантій щодо дотримання ними правил поведінки на стадіоні. Однак такі гарантії, на жаль, нам надавати відмовляються", - зазначив Несенюк.

Тобто, якщо вболівальники "Динамо" будуть готові вести себе на гостьовому стадіоні в рамках встановлених правил (не використовувати нецензурну лайку в "речівках", не палити так звані "фаєри" тощо), то клуб, в свою чергу, з радістю і в повній мірі буде організовувати гостьові сектори доя вболівальників.

"На матч з "Металістом" ми не організовували виїзний сектор. Що було в підсумку узгоджено між клубами на рівні їх служб безпеки. Відповідно і офіцера безпеки "Динамо" не було делеговано на цей поєдинок. Тому всі питання щодо ситуації, в якій опинилися в Харкові деякі вболівальники "Динамо", слід адресувати правоохоронним органам цього міста", - пояснив Несенюк.

Нагадаємо, що більшість фанатів "біло-блакитних", які прибули до Харкова (а це 500-700 чоловік), заплативши за це власні гроші, та витративши час, просто не пустили на стадіон, протримавши у холодну погоду на залізничному вокзалі.

Цікаво, що "Металіст" таки виділив сектор для вболівальників "Динамо", на якому було не більше сотні фанатів.

Читайте також:

Леоненко: нахрен Мілевському Maserati. Йому треба автобус з дівчатами

Фанати "Динамо" збираються помститися клубу за "свинське ставлення" у Харкові

Президент "Оболоні" жорстко розкритикував футбольне суддівство України

Як вболівальників "Динамо" кинули у Харкові

Як вболівальників "Динамо" кинули у Харкові

Повʼязані теми:

Наступна публікація