"Динамо" жадає вийти з групи Ліги чемпіонів і у нас є шанси - Ребров

"Динамо" жадає вийти з групи Ліги чемпіонів і у нас є шанси - Ребров

Ребров ставить на молодь.

Ребров закликав гравців віддати всі сили на полі.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував ключовий поєдинок Ліги чемпіонів, в якому в рамках 4-го туру кияни зійдуться з "Бенфікою" у Португалії.

Початок поєдинку о 21:45. ТСН Проспорт проведе текстову онлайн-трансляцію.

"Звичайно, кожен тренер, кожна команда виступаючи в Лізі чемпіонів ставить перед собою найвищі цілі. Ми хочемо вийти з групи і на якомусь б місці не були, у нас є шанси і ми будемо боротися.

Потрібно показувати гру. Якщо наші вболівальники побачать старання, бажання гравців, і "Динамо" вирве цю перемогу, всі залишаться задоволені.

Потрібно віддати всі сили, щоб у мене і у гравців не було закидів до себе, що не віддали всі сили. А результат в Лізі чемпіонів може бути і іншим", - сказав Ребров.

Тренерський штаб звернув увагу на те, що "Бенфіка" в першому матчі перебігала "Динамо" та перевершила в інтенсивності і бажанні.

"Кожен з хлопців це зараз розуміє. Як результат, в останніх іграх саме інтенсивність нашої гри збільшилася. У тому числі і через залучення молодих гравців, які давали імпульс всій команді", - додав керманич.

Якщо кияни програють, а в матчі "Бешикташ" - "Наполі" не буде нічиєї, то динамівці втратять шанси на участь в 1/8 фіналу.

Матч у Києві завершився перемогою "Бенфіки" з рахунком 2:0.

Повʼязані теми:

Наступна публікація