15-річна дівчина розповіла, як займалася оральним сексом зі скандальним англійським футболістом

15-річна дівчина розповіла, як займалася оральним сексом зі скандальним англійським футболістом

Адама Джонсона можуть визнати винним у педофілії. / Фото: Reuters

У справі Адама Джонсона з'явилися нові подробиці.

Неповнолітня дівчина, в розбещуванні якої обвинувачують тепер вже екс-футболіста "Сандерленда" Адама Джонсона розповіла, що відчувала провину та розчарування у собі після того, як вступила з 26-річним спортсменом у сексуальні стосунки. У другому своєму інтерв'ю поліції дівчина (ім'я якої не називається) зізналася, що відчувала себе незручно, коли Джонсон схиляв її до орального сексу у власному авто.

"Я не знала, як реагувати, коли він вперше поклав мою руку собі на штани. Я почувалася ніяково, проте не знала, як він відреагує, якщо я приберу руку.

Ми займалися сексом лише кілька секунд в його машині. Після того, як все відбулося я почувалася погано, розчарованою у собі самій. Це важко, тому що я не можу згадати, як все почалося - я просто намагався забути це .

Потім я хотіла просто його покинути, але моя мама сказала, що він вчинив дуже погано і має за це відповісти" - розповіла підліток офіцеру поліції.

Нагадаємо, сам Джонсон визнав, що цілувався з на той момент 15-річною дівчиною, проте заперечує оральний секс з нею, який йому інкримінують.

Повʼязані теми:

Наступна публікація