Дивіться наживо дебют "Металіста" у Лізі чемпіонів

Дивіться наживо дебют "Металіста" у Лізі чемпіонів

Матч ПАОК - "Металіст" розпочнеться о 21:00 / Фото: uefa.com

О 20:45 розпочнеться трансляція матчу ПАОК - "Металіст".

Сьогодні велике футбольне свято для першої столиці України. Матчем ПАОК - "Металіст" Харків дебютує у Лізі чемпіонів.

Пряму трансляцію зі стадіону "Тумба" дивіться на телеканалі 2+2 та нашому сайті, починаючи з 20:45.

ІСТОРІЯ ПРОТИСТОЯНЬ

ПАОК і "Металіст" раніше не зустрічалися. Водночас, греки чотири рази грали проти українських команд, а "Металіст" двічі зустрічався з греками.

Восени 1976 року київські динамівці забили грекам шість "сухих" м'ячів у Кубку чемпіонів (4:0, 2:0). У 2005 році ПАОК грав проти обох донецьких команд у Кубку УЄФА. Пройшов "Металург" завдяки голам на виїзді (1:1 і 2:2) та програв "Шахтарю" в груповому турнірі (0:1). А в серпні 2011 року ПАОК переміг "Карпати" у Лізі Європи (2:0, 1:1).

"Металіст" двічі зустрічався з лідером грецького футболу "Олімпіакосом". У грудні 2008 року харків'яни перемогли пірейців у матчі групового етапу Кубка УЄФА (1:0), а в березні 2012 року обіграли чемпіона Греції у 1/8 фіналу Ліги Європи (0:1, 2:1).

СКЛАДИ КОМАНД

Якщо у Металіста вимальовується стартовий склад, то ПАОК - загадка для експертів. Влітку команду очолив грецький фахівець Хууб Стевенс і поки що важко назвати стартову 11-ку.

Орієнтовний склад Металіста: Дішленкович – Вільягра, Моледо, Папа Гуйє, Марсіо Азеведо – Едмар, Торрес – Марлос, Дієго Соуза, Соса – Девіч (Крістальдо)

Повʼязані теми:

Наступна публікація