"Дніпро" і "Шахтар" відхрестилися від футболіста за 40 мільйонів

"Дніпро" і "Шахтар" відхрестилися від футболіста за 40 мільйонів

Леандро Даміао / Фото: AFP

Сергій Палкін і Андрій Стеценко запевнили, що їх клуби не збираються купувати Леандро Даміао.

У середу український футбольний простір "підірвала" новина з Бразилії про те, що президент "Інтернасьоналя" заявив, що один з українських клубів запропонував 40 мільйонів євро за форварда збірної Бразилії Леандро Даміао.

Генеральні директори "Шахтаря" та "Дніпра" запевнили, що у Донецьку та Дніпропетровську цього гравця не буде.

"Бачив в інтернеті я цю статтю. Ну, що сказати - дурниця! Не потрібен він нам - ні за 40, ні за 30, ні за 15 мільйонів. Бразильці просто "нагрівають" це ім'я, щоб "Мілан" у результаті зробив якомога вигіднішу пропозицію. Вони вже навчилися красиво продавати футболістів, тому діють перевіреними методами, втягуючи нас у цю історію. Ми, звичайно, цього футболіста знаємо, ми за ним стежили, контролюємо і зараз, але повірте - жодних пропозицій по ньому ми не робили", - запевнив гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін.

"Як ви кажете? Леандро Даміао? Ні, ми не цікавимося ним. Я навіть імені цього не знаю, - сказав гендиректор Дніпра Андрій Стеценко.

Дізнавшись про суму в 40 мільйонів євро, Стеценко був ще більш категоричний: "Ні, це точно не ми!".

Серед українських клубів, які теоретично спроможні придбати футболіста такого рівня, є "Динамо" та "Металіст". Але, по-перше, кияни та харків'яни на відміну від "Дніпра" та "Шахтаря" навіть не цікавилися Даміао. А по-друге, "Динамо" та "Металіст" раніше не купували настільки дорогих гравців.

Читайте також:

Українки масово стають футбольними вболівальницями

Колліна оцінив жест Луческу до жінки-арбітра

Суркіс: "Динамо" потрібні справжні вболівальники

Футболіст "Шахтаря" розповів, як проспорив гроші даїшнику

Повʼязані теми:

Наступна публікація