Домовилися з футболістами забути про виїзну перемогу над "Динамо" - тренер "Манчестер Сіті"

Домовилися з футболістами забути про виїзну перемогу над "Динамо" - тренер "Манчестер Сіті"

Мануель Пеллегріні / Фото: Reuters

Мануель Пеллегріні розповів про підготовку команди до матчу з киянами в 1/8 фіналу ЛЧ.

Головний тренер "Манчестер Сіті" Мануель Пеллегріні поділився думками щодо майбутнього матчу-відповіді з "Динамо" в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Ця зустріч відбудеться в Манчестері 15 березня. Перший поєдинок англійці виграли з рахунком 3:1.

"Яя готовий грати завтра, він в порядку. Сподіваюся, що Насрі, Делф та Де Брюйне зможуть повернуться на поле під час міжнародної перерви. Ми говорили з гравцями про майбутній матч. Не будемо спиратися на голи, забиті в першому матчі, а почнемо з 0:0 і намагатимемося перемогти.

Важливо не забувати про те, що ми ще не вийшли до чвертьфіналу. Ми зустрінемося з сильним та досвідченим суперником. Наше перше завдання – виграти другий поєдинок 1/8 фіналу, а потім подивимося, хто буде нашим суперником у чвертьфіналі. З вірою у себе ми можемо продовжувати боротьбу в європейському турнірі.

Коли команда добивається більшого – це дає досвід і більше впевненості в своїх силах. Ми прагнули до перемоги в групі, і я переконаний, що гравці хочуть більшого в Лізі чемпіонів.

Ми пройшли великий шлях. Після мого приходу в "Манчестер Сіті" ми двічі виходили в 1/8 фіналу ЛЧ (команді не вдавалося зробити це в минулому), борючись у своїй групі з "Баварією" і вигравши два з чотирьох поєдинків із німцями", - розповів Пеллегріні.

Нагадаємо, раніше "городяни" втратили очки у чемпіонаті Англії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація