Дружина екс-динамівця Алієва розповіла про кокаїнову залежність чоловіка

Дружина екс-динамівця Алієва розповіла про кокаїнову залежність чоловіка

Дружина Алієва розповіла, що Сашко "підсів" на кокаїн. / Фото: ФК Анжи

Тетяна вважає, що далі так продовжувати не може.

Дружина Алієва розповіла, що Сашко "підсів" на кокаїн. / Фото: ФК Анжи
Дружина екс-футболіста київського "Динамо" та збірної України Олександра Алієва Тетяна розповіла подробиці своїх проблем з чоловіком після того як сьогодні, 3 квітня, заявила про побиття ним свого старшого сина.

"Я зараз перебуваю в шоковому стані: не знаю куди йти і що робити. В ніч з суботи на неділю чоловік, який до цього дві доби невідомо де пропадав, заявився додому і влаштував чергові розборки.

Знову побив мене, тягав за волосся по підлозі, бив по голові ногами. У мене зараз на голові величезна гематома, мені навіть важко говорити. Може, і струс мозку, вже не знаю який за рахунком. Я і подумати не могла, що він коли-небудь підніме руку на дітей, але вночі він побив Віталія. Знову викликали поліцію, але побої знімати вже не ходили. У присутності поліцейських він пригрозив посадити мене на 7 років у в'язницю, нібито за якісь наркотики. Але я ніколи їх не приймала і не збираюся, це знають всі наші близькі та друзі.

Вони також знають, що протягом останніх трьох років Саша не тільки не просихає, але і нюхає кокаїн, а може, й ще щось приймає. Я подзвонила адвокату та знайомим журналістам, щоб в їх присутності негайно пройти тест на наркотики разом з чоловіком, але він, природно, нікуди не захотів йти.

А я вже давно подала на розлучення. 16 квітня буде третє слухання нашої справи в суді. Алієв погрожує залишити мене ні з чим, але що у нього є? Він все зароблене пропив та прогуляв. Я наполягаю, щоб квартира залишилася дітям, а він хоче її забрати, продати і на виручені гроші веселитися зі своїми повіями.

Я вважала, що у всьому повинна підтримувати чоловіка і батька моїх дітей, бути йому вірною подругою. Так вихована, тому не намагалася йому робити боляче, берегла його психіку, не мстити за п'яні витівки. Навіть коли його кар'єра пішла по похилій, я намагалася йому бути опорою і підтримкою. Хтось пліткує, що коли у Алієва закінчилися гроші, він став мені не цікавий. Брехня це!", - розповіла Тетяна.

Нагадаємо, лише взимку Олександр розповідав, що чекає на пропозиції від закордонних клубів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація