Дружина футболіста "Шахтаря" Ольга Ракицька презентувала свій вокальний проект

Ольга Ракицька розчулила емоційною піснею подруг із "Шахтаря".

Ольга Ракицька представила проект #МОЙ ГОРОД. Фото - прес-служба співачки
Дружина захисника донецького "Шахтаря" Ярослава Ракицького Ольга презентувала у Києві свій проект #МОЙ ГОРОД.

Співачка стала відомою після емоційної пісні про Донецьк - "Здравствуй, мой город". Ольга довго приховувала свою причетність до пісні, бо не хотіла відволікати слухачів від самого сенсу.

А у неділю, 10 травня, Ракицька офіційно представила свій проект і концертну програму. Підтримати Ольгу в одному із закладів столиці прийшов коханий чоловік, його одноклубники та друзі Олександр Воловик, Олександр Кучер, Тарас Степаненко, Сергій Кривцов, Даріо Срна, Андрій Пятов зі своїми супутницями.

"Я дуже хотіла підтримати своїх земляків, щоб цю пісню почули. І ми вирішили не просто розміщувати її в Інтернеті, а створили проект на основі цієї пісні.

Така пішла народна назва. У нас група називається #МОЙ ГОРОД. Ми виходимо виступати на різні майданчики і нас представляють "Група #МОЙ ГОРОД". І мені дуже приємно, що саме ось так", - поділилася Ольга.

Окрім вже відомої пісні "Здравствуй, мой город", Ракицька представила на розсуд публіки ще п'ять композицій. Пісню "Пускай" Ольга присвятила своєму чолову. Також в репертуарі співачки є україномовні композиції: "Не відпускай" і "Полетілі". Вони ввійдуть до дебютного альбому проекту #МОЙ ГОРОД, який заплановано на осінь 2015 року.

Повне інтерв'ю зі співачкою дивіться в ексклюзивному відео.

Дружина футболіста "Шахтаря" Ольга Ракицька презентувала проект #МОЙ ГОРОД

Дружина футболіста "Шахтаря" Ольга Ракицька презентувала проект #МОЙ ГОРОД

Повʼязані теми:

Наступна публікація