Два автоголи Хачеріді допомогли "Шахтарю" обіграти "Динамо" в засніженому Києві

Два автоголи Хачеріді допомогли "Шахтарю" обіграти "Динамо" в засніженому Києві

Фото: ФК Шахтар

Столичний клуб не зумів скоротити відставання у турнірній таблиці УПЛ.

У Києві відбувся центральний поєдинок 18 туру української Прем'єр-ліги.

"Динамо" на своєму полі поступилося "Шахтарю" з рахунком 3:4.

ДИНАМО – ШАХТАР. СТАТИСТИКА МАТЧУ

Господарі поля почали поєдинок дуже активно і вже на 14-й секунді рахунок відкрив Жуніор Мораєс. Однак на 3-й хвилині Євген Хачеріді головою зрізав м'яч у свої ворота. Вивів киян знову вперед Сергій Рибалка – на 30-й хвилині він чітко реалізував штрафний.

У другому таймі "Динамо" знизив швидкості, за що і поплатилося. На 50-й хвилині рахунок зрівняв Фред, а на 58-й хвилині Факундо Феррейра залишився один на один з воротарем киян і відправив м'яч у сітку головою.

На 60-й хвилині стався ключовий епізод зустрічі, коли Жуніор Мораєс відмахнувся по обличчю суперника в чужій штрафній, за що отримав червону картку. Проте навіть у меншості "Динамо" зуміло створити стовідсотковий епізод, але Артем Бесєдін не влучив у порожні ворота на 74-й хвилині. Після цього на 88-й хвилині прийшов четвертий гол "гірників", коли Дентіньо прострілював з флангу, а Хачеріді забив свій другий автогол. Бесєдін таки свого домігся на 90+2-й хвилині, забивши головою та зробивши остаточний рахунок 3:4.

Таким чином "Шахтар" здобув важку перемогу і після 18 турів відірвався від "Динамо" на 13 очок.

У наступному турі, який відбудеться наприкінці лютого 2017 року, "гірники" битимуться з "Ворсклою", а "Динамо" - з "Зорею".

Динамо - Шахтар - 3:4. Відео матчу

Динамо - Шахтар - 3:4. Відео матчу

Повʼязані теми:

Наступна публікація